Sady do postieľok. Aké máte skúsenosti?
Rada by som sa spýtala na konkrétny typ supravy, pprilozena foto....popripade na skusenosti s touto strankou: http://www.dekorstudio.sk/www-dekoracie-sk/esho... ......... Tieto sady maju v roznych moznych upravach skoro na kazdom detskom portali....nemate niektora taku doma? aka je to kvalita latky a spracovania? dakujeeeeeeeeem 😀

Tiež som za praktické darčeky a toto mi príde ako ideálny darček
Ahojte,pozerala som ponuky v spominanych eshopoch,na obrazkoch to vyzera naozaj krasne,otazne je,ci je to tak aj v skutocnosti
Ahoj,
ja som ohľadom nákupov staromódna a rada si kupovaný tovar predtým dôkladne popozerám. Obzvlášť si dávam pozor ked nakupujem pre moju dcérku 🙂
ja mam sadu konpletnu od mamatato a je uzasna,kvalitna a krasne farebne ladena.
ponuka je naozaj velka, uz si len vybrat co sa komu paci 🙂
Ahojky,
tiež rozmýšlam,že by som kúpila podobnú sadu pre sestru.Čaka svoje prvé miminko a veľmi sa teší 🙂
Tak isto pozerat aj na kvalitu. Prijemny a hlavne slovensky material. Xi.
@hajajanka ahoj, chcela by som sa ta spytat, kedze chceme tiez kupit sadu z dekorstudia, ci si nemala problem s paplonikom. pisu tam totiz rozmer 90x120cm a standardne su obliecky na paplon v rozmeroch 100x135cm. myslis, ze ked napisem do poznamky, ze mame zaujem o rozmer obliecky aj palona 100x135cm, ze vyhoveju? lebo v cenovej ponuke je velkost paplona dana a vybrat si mozes len rozmer obliecky. dakujem za radu 🙂
Súhlasím s anitaa09. Ja som mala sadu aj s baldachýnom a veru po mesiaci som ho už nepoužívala-lapač prachu🙂.
Síce to pekne vypadá ale po čase zvíťazila praktičnosť 😉 . Zavinovačku som tiež moc nepoužívala-pediatri to neodporúčajú moc.Keby sa mám znovu rozhodovať tak mi úplne stačí palónik, vankúšik, navlečky na to, plachtička a ohrádka. Známa si teraz kupovala v Limar a oni to majú aj oddelene- vyrábajú to. Ohrádku majú až na tri strany postieľky a hrubú.

to mas pravdu 🙂 ja som to brala ako velmi mily a prakticky darcek pre cerstvu mamicku 🙂