Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@ifka17 ak chces skusat, tak si kup 2 stvorce spolu (100x50), vyjdu ti tak 3 plienky, ale budes musiet nasit usi.. 😉 kuk sem: https://sites.google.com/site/latkovky/na/kapso...
@boudova čau, prosímtě, promiň, já jsem teď úplně nepoužitelná, nejdřív jsem si do prahy vzala noťas, ale ne zdroj, takže jsem na net lezla jen od někoho, pak jsem přijela do jh a lehla s virozou... na mail ti odpovím... a ad obchod, barvy by měly bejt všechny, kdyby náhodou nějaká nebyla, tak se dá do několika dní doobjednat... a klidně napiš ohledně dostupnosti mail přímo paní šéfový 🙂
v poho 🙂
já se chci na ty barvy právě juknout víš, reál je přecijen reál 🙂
@sufik1 - tie mapy sú booožskééééé, nebrala si navyše? na SK hromádku ?
@ucitelka70 ne, brala jsem jen něco přes metr..
medvídků tam měli dost, ale já si nějak nevybrala.... na holčičku bych brala hned, ale ty klučičí nevím...
posílám link na jedno zajímavé video se zajímavým rozhovorem, ač se to netýká šití:
http://www.inspirativni.tv/naomi-aldort-vychova...
Ahoj 🙂 poslala jsem infomejl ohledně tučňáků (teda tentokrát chci informace já od vás 😎 )
@sufik1 tá mapa je úžasná..... fakt super pre chlapca......
@petkasv tajný zásoby 😀 Já použiju tak 1 lžíci za 2 měsíce do pečení a manžel pije úplně všechno ale rum teda ne, takže máme, budu prodávat panáka za 1000000000 a budu v balíku 😀 😀 😀 😀
Jinak manžel je v Číně, takže musím dělat samofota 😀 DOPORUČUJU - shora vypadá i povadlá povislá matka jako topmodelka, ach ta perspektiva!
a jedna obyčejná přebalka, ale nikdy jsem ještě slony velké nešila, tak jsem to taky cvakla...
@caramilla ještě vyšpulit pusu do objektivu a můžeš se zařadit mezi facebookový teenagery 😉 Prosímtě jak šiješ poutko na přebalovačce? Obšiješ z rubu a pak přetočíš? Mě se Pul z rubu smýkal, tak jsem to nakonec přišila k sobě lícema a jen obstřihla do rovna...neni to tak pěkně začištěný...
a ještě mám dotaz do pléna. Chtěla bych udělat aplikaci z jednolícu na flís. Šlo by přižehlit jednolíc s vliesofixem na flís přes pečící papír, nebo to spálim...?

jsou to tydle http://www.dumlatek.cz/437-fleece-medvidek-vzor...
maj i hezke klucici..
@mooncaa ja byla na letne.. 😉 a cena tech 179,-/metr