Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
holky kolik z vás je pražskejch na SOFT?
@caramilla takže to bude stačit, když se to převede k tobě do toho 12.tého??? kdyby ne, tak se klidně tedy šoupnu na tu mangovou barvičku a mám to vše v balerýně a to pak mužu klidně do konce měsíce poslat dopředu najednou
@animal Tak mám se zeptat na ceny? A asi i teda na ter. dodání?🙂
Je třeba rozúčtovat poštovné z baleriny, poštovné k nám a samotný soft. Ty jsi kdysi psala, že se to dá odhadnout? Poštovné z B. bych zjistila, ale to k nám?
@janickabez Je to naopak, Balerina se objednává teď, Čiperka později... Já jsem si myslela, že bych to objednala /nebo zjistila definitivní částku i s pošt./ a pak rozpočátala zadala zálohy, vybrala a objednala a zaplatila...
@janickabez Jo, a na mangovou se kdyžtak napiš🙂 Ať je jí 10 m:D Já už metr přihodila...
@janickabez Jani ty tam máš všechno od čiperky akorát tu malinovou máš z baleriny
@caramilla jo jsem blbka, no prostě jsem koukala, že tu tyrkysovou a zelenou mám jinde 😀 jo a mangová a malinová je z baleriny 😀 omlouvám se vždycky když jsed dolu tak už nevidím svuj řádek a naopak, jstem to tedy přepsala, tak mango a malinová z baleriny a tyrkysová a zelená z čiperky
@caramilla no zeptej se prosím kolik by to vyšlo peněz. Stejně to asi neodhadneme moc dobře s tou poštou, takže asi holky budou muset poslat zálohu a pak doplatek. To já bych zaplatila ze svého poštu, pak bych ti řekla kolik kdo má za poštu a naposílá se ti přesný doplatek. Pak mi pošleš jenom jednu částku a hotovo. Ju? nebo jiný návrh.
Holky na mail eliska.uradnikova@seznam.cz mi prosím naposílejte Jméno, adresu, mail, přezdívku a kdo bude chtít fakturu na IČO, tak IČ.
@animal Jejda tak já bych raději místo té malinové teda tyrkysovou🙂 a jinak mi je sloupec jedno celkem 🙂
@animal OK, napíšu tam tedy předběžnou objednávku, jak to teď vychází. S poštou to uděláme, jak navrhuješ, já mám přích. platby grátis, takže v pohodě🙂
@janickabez Díky 😀 😀 😀
@lillyzelvicka takže celkem 4 metry tyrkys? malina zrušena
Tu malinu nerušte, vždyť je tak hezká 😒
Pomohlo by něčemu, kdybych to v té Čiperce vyzvedla osobně? Kolik si účtují za poslání? Možná bych dokázala poslat levněji...
ahoj holky, ktera verze bude je mi asi sumak, stejne tomu moc nerozumim😅
penize muzu poslat az prijde rodicak, to bude tak kolem 7.8. nejdriv...staci?
@ivuska.h
Ivuško, že jo!!! Já chci tu fialovou a teď si rvu vlasy, že jsem sem ten odkaz dávala. Je to netuctová barva, co je v softshellu novinkou a vsichni se lavinou skrtaji ☹ Já budu plakat!
@aerin Nikdy jsem to nenechávala chladnout, barvila jsem teda v duze, ale to je to samý, asi, ne? Prostě bych to vyndala horký a vymáchala ve vodě s octem, to by mělo stačit! 😉
Jo a já si to vlastně mužu vyzvednout kdykoli v Brně.
a jaký je teda score pro malinovou, mě se taky líbí

@caramilla a faktura je tedy na Ivušku a dodačka na mě ju? to jsou šachy co?