Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Hlásím, že jsem zase v pracovním procesu, tak lehký průjem při pátku 😀
Velké fotky najdete na Fleru, na ekozahradu pak taky přidám.
Čepička se šnekem je pro Membri, teda ne pro ni 😀 😀 😀
Mikina z lamy je mi krátká, tak se slzou v oku prodávám, bé bé bé...
Kojotriko na modelce a dvoje tréningáče kvůli cedulce pro @terezita.
A já jdu na mejdan, Jasmí má dnes svátek a má svou první diskotéku 😀 😀 😀
Holky, nechtěl tady někdo střih na kojotriko?
http://allthewyldthings.wordpress.com/2010/07/2...
prosím prosím..kdo vidíte ceny u VTC ...kolik tam stojí podložka 60x90?
@caramilla mě nežer, nejsem dobrá, radši si vem čokošku 😀. Výtvory super jako vždy, mikina z lamy je sice trošku kratší, já je taky ráda delší, ale zase k džínám je super. Dej si pod ni delší triko v barvě a je to super! Mně se líbí ty tvoje aplikace s vlnovkou, to by mě takhle nikdy nenapadlo.
A Jasmínce všechno nejlepší k svátku!
@caramilla hele tys měla absťák co 😉 krásné a mikča super ale taky bych řekla krátka , ale tobě sluší 😉
@caramilla Jasmína slaví svátek s Matesem? Tak to přejeme všechno nej a ať si užije tu diskotéku 😀 Mikinu chápu, že Ti příjde krátká. Mně to dřív nevadilo mít něco kratšího (to byl zázrak, protože jsem prcek), ale od těhotenství chci mít břicho pěkně schované 🙂 Jinak je ale úžasná. A ty tréninkáče jsou fakt super. Doufám, že se nakonec podělíš o střih (klidně placenou formou), jsem už natěšená, že něco takového spíchnu pro Karu, až to bude aktuální.
Kráčející patka šije rovnosteh?
@caramilla tréningáče mají krásné barvy. Ani jsem nevěděla, že takové puly jsou. A šnečí čepice super.
přidávám pirátské tepláčky. Větší foto na blogu http://susu-sufik.blogspot.com/2012/02/piratska...
Ahoj, mohla by som vás poprosiť o link na Mylly tabuľku, spadol mi Windows, tak mám preinštalovaný počítač a všetky odkazy fuč. Ďakujem....dočítať vás nestíham, kedže som bola pár dni bez netu, tak aspoň
@caramilla krása ako obvykle 😉 Štítky su veľmi pekné, myslím, že sa k tvojej práci hodia...a dík za inšpiratívny blog 🙂

@animal jemine, toľko metrooooov, to bude makačka, chúda chrbát, driek aj ruky.....