icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

seminkads
27. mar 2012

Ahojte, mozem sa vam pochvalit? Moj prvy pokus o kapsovku, este tak na necisto, zo zvysnych latok, co som doma nasla, otvaranie na stare haciky z podprseniek, bolo mi luto minat suchac 🙂
a mozem sa opytat, odkial mate strihy z Ottobre?

animal
27. mar 2012

@seminkads střihy si buď upravujeme dle ottobre, protože čistě ottobre myslím až tak dobře nesedí, ale základ střihu poslouží dobře. Chce to na pár plínkách vychytat a nebo obkreslit kupovanou a případně si ji taky dle svých požadavků doupravit.

veronik77
27. mar 2012

@membri ok, díky moc. a máš už mne střiženou?

membri
27. mar 2012

@veronik77 jj mam

membri
27. mar 2012

ted jsem zjistila ze se mi nekam podeli latky ktere jsem uz mela strizene.. holky kdyby jste je nektera objevili v balickach, prosim poslete mi je ☹ ☹ ☹ ☹ ale doufam ze je najdu 😀

ucitelka70
27. mar 2012

@maryol a kde je dobrá metráž vo ZV? už som dávno nebola vo ZV, a o.i. čo vyšiel ten zateplený flíz? je krásny, niežeby som chcela, len tak informatívne.... predpokladám nad 10 eur určite

animal
27. mar 2012

@membri soucítím, já tady taky pořád přenášela kupičky softu - tahala jak kočka koťata a pak jsem nevěděla čí jsem 🙂

eldwen
27. mar 2012

@membri mysim, ze jsme mela navic pul metru modreho vypnku, nechybi ti?

membri
27. mar 2012

@animal ja jsem to mela prave polozene na krabicich, a tchyne me aktivne pomahala balit, tak mam obavu ze me to vzala a k nekomu pridala.. ale doufam ze ne 😠 by me vazne slehlo.. ja kazdeho koho mam hotoveho, tak vezmubud obvazu kupku provazkem nebo izolepou.....ale nemuzu to najit jak na potvoru.. a nebo jsem to dobre odlozila a schovala 😀

membri
27. mar 2012

@eldwen neee nechybi

katka82
27. mar 2012

@daisyr za málo to já děkuju 😉 jen doufám že se to cestou nerozteklo 😀

kalman
27. mar 2012

@caramilla Moc heský softkomplet , na fotkách není vydet že nekde nesedí 😀 😀 😀

animal
27. mar 2012

@membri kolik je těch přebytků lamy???? sousedka mi stále neodpovídá jestli to chce a jakou barvu. Já bych ji ale tipovala na limetu max tu modrou páč má kluka

daisyr
27. mar 2012

@katka82 🙂 né, dorazilo to v pořádku, už jsem ochutnala 😉 Sice bych neměla, už jsem toho spořádala tuny, ale víš jak to je, člověk neodolá 😀

katka82
27. mar 2012

@daisyr tak to jsem ráda 🙂 a no to víš že to znám 😀 taky nikdy neodolám-hold energii je třeba neustíle doplňovat 😉 😀 😀

@membri balíček snad už zítra přijde tak hned zkouknu jestli tam není něco navíc 😉

eldwen
27. mar 2012

Musim se pochlubit - dneska jsme usila svoje prvni mei tai - fotku dam zitra, miminak uz nam davno spi. Jen me prekvapilo, jak je bytelne a vsude jsou ty popruhy 😀 . Budu se s tim muset poprat, a kdyz ne, tak manzelovi se bude hodit urcite - ma dva metry, tak se aspon krasne obmota 😉.

jinak - z ceho byste usily rocnimu diteti obleceni k mori? (zjednodusene receno)

membri
27. mar 2012

@animal hele to netusim, ale za chvili to zjistim.. potrebuju dostrihat ty klasicke latky, a pak jdu na lamu, dela to pekny bordel, tak si to nechavam na konec 😀

membri
27. mar 2012

ale jinak pomalu doplnu do tabulku co mi zbejva po ustrizeni 😀

eldwen
27. mar 2012

@membri jinak me napada - kdyz je neceho oproti planu prebytek, tak to se bude jeste snizovat cena, ze 😉 (treba ta perokresba 😲 )

jam3
27. mar 2012

@caramilla
Souprava je super, já mám ze stejné kombinace soft kalhoty, jen mám tu oranžovou pruh na boku. A původně jsem tam měla tu cihlovou a vůbec to nevypadalo tak dobře, bylo to takový mdlý.

Holky, díky moc, že na nás myslíte. Já věřím, že už je to všechno dobré, uši se vyčistí, zánět z kosti zmizí a bude vše ok. I když za měsíc jdeme na kontrolu sluchu, tak to ve mně bude malá dušička, ale zatím mi přijde, že slyší dobře, reaguje na mě.

mooncaa
27. mar 2012

Stassy nechceš pustit 0,5 m žlutého fineribu? Bych si k tomu vzala ten ždibík, co zbývá. Prosim, prosim.

veronik77
27. mar 2012

@membri mohu poprosit o půlmetr červené lamy navíc? díky moc

membri
27. mar 2012

@eldwen jj psala jsem to , ze budu znova prepocitavat cenu.. a ze ty kteri maji u sebe uz baliky, ze se jim bude vracet

stassy
27. mar 2012

@mooncaa Jestli mi to pak nebude stačit na to, co mám v plánu ušít (tričko pro mě a Kačku), tak se budu asi hodně zlobit. 😀 😀 😀 Ale máš to tam. 😉

palosek
27. mar 2012

Ahoj holky, koukaly jste, jak zvýšil mtx barevnou nabídku lamy??? 😀 😀 😀 😀

membri
27. mar 2012

@veronik77 pisni se do tabulky, udelam tam na ni radek 🙂 nechci na to zapomenout 😠

posledni 4 veci na strizeni a mereni a mam hotovoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

veronik77
27. mar 2012

@membri dopsala jsem se - díky moc a GRATULUJI !!!!
já už se tak těším na balík 😀

stassy
27. mar 2012

@palosek No jéééé, oni už zase mají tu švestkovou. slint slint. 🙂 Jen doufám, že lama slivka z Wendy bude stejně pěkná, jinak budu naštvaná. 🙂
@membri Gratuluju a doporučuju už nikdy podobnou akci nepodstupovat. Pro zachování Tvého zdraví. 😀

michamicha
27. mar 2012

@stassy slívu z wendy mám doma je božíííí 😵

palosek
27. mar 2012

@membri ...gratuluji, jsi fakt dobrá 😎 😎 😎