Široká nôžka - výber značiek
Mamicky detí so sirsou nozickou a vyssim priehlavkom- je mi jasne ze najlepsie je vyskusat v predajni, ale chcem sa poradit ci znacky, ktore mam vo vyhlade su spravne. Dcerka ma rok a pol, mali sme richtery a dd step. Bola som spokojna. Okrem tychto dvoch pozeram aj na Clarks, Ecco, Livie and Luca. Mate skusenosti, ze maju dost miesta na prsteky? Vdaka🙂
na siroke nozky s vysokym/vyssim priehlavkom su vhodne ceske Beda barefoot (len barefootova sekcia, nie obycajne), niektore modely DD step - rad 015, 038, 070 - tieto su do v. 24 a 25 a rad 063 od v. 25. Spominane Livie and Luca, Old Soles Pave do v. cca 25, Fare Bare su pekne siroke v oblasti prstov - maju modely aj na vyssie a naopak na nizsie a normalne priehlavky. Mozno aj slovenska znacka Baby Bare shoes - su na sirsie nozky, zavisi ako velmi siroke nozky su, ceske Jonap - len barefoot modely s oznacenim B (napr. zimne B4, B5, celorocky clenkove B2, B3, nizke celorocky B1, sietovane tenisky, sandalky atd.). Osobne na synovi mam odskusane postupne viacere znacky - Beda barefoot, Baby Bare, Jonap Barefoot, Fare Bare, DD step momentalne rad 063 (uz ma 7 rokov, ked bol malicky, tak nosil rad 015), Froddo Barefoot.
Ja som kúpila dcérke od little blue lamb čižmy aj papuče a aj tenisky. Za mňa top. Ma dosť miesta aj na prsty. Sú veľmi ohybné. Kvalitné. A hlavne nejsu vôbec ťažké. Za mňa top.
u nás DDstep super aj vyššie spomínané barefoot značky ale Richter aj ecco úzke. Čiže ak vám sedia richter topánky až tak veľmi širokú nôžku mať nebude, prípadne len veľmi mierne. Mohlo by potom sedieť ecco.
Dakujem vam damy pomoc 👌
.
topánočky z protetiky sú dosť široké

@luciab987 u nas jednoznacne Ecco a Primigi. Na siroku nozku su super.