Skúsenosti s baldachýnom
Maminky, chcela by som dat dcérke do izby baldachyn. Mate niekto skusenost ako to uchytiť do sadeokartonoveho stropu a ci je to pevne? Napadlo mi, ze ak sa na to mala nejak zavesi aby to nevytrhla zo stropu...
Mi sme mali k tomu taky stojan, to sme kúpili stým baldachynom
@anabell1985 toho sa bojim
Mali sme a uz by som nedala🙂 strašne nato sada prach🙂
@anabell1985 má rok, chcela som jej spraviť v kúte izby taky kútik.. Ma tam kniznicu a ľúbime knizky čítať
To ze je to lapač prachu tiez viem, trosku ma to odrádza.. Ale mam v izbe volny roh a rada by som ho nejak esteticky vyolnila... Ma tam kniznicu a lubime čítať knizky
@matya12 Su uchytky do sadrokartonu, ktore su aj na 15kg ale vlastne skusenosti nemam a nic tazke na sadrokarton radsej nedavam.
Ten sadrokarton musi byt nejako na tom strope upevneny... su tam drevene tramy alebo betonovy plafon za tym sadrokartonom? Skor by som to upevnila do toho tramu alebo betonoveho plafonu.
Ten baldachyn je tak krasny, ze je mu tazko odolat a deti ho miluju.... ale citaci kutik potrebuje vela svetla... budete mat tam aj svietidlo pod baldachynom?
@andreatytler je to pri okne a tie su az po zem... My mame dom az moc presvetleny 🙈