Som 7 mesiacov tehotná. Môžem už kúpiť veci?
Už Môžem Kúpiť Veci Pre Bábätko ❤️❤️❤️
Poraďte Mi 🥰🥰🥰
Ja si myslím ze kľudne môžeš, si v siedmom mesiaci ,ved urob radosť sebe aj bábätku..jedine co som doma nemala,bol kočiar.
Zapamataj si: dospeli ludia, ktori maju peniaze, si mozu kedykolvek kupit, co chcu.
@nattyferko a to na to potrebujes schvalenie zien z MK?
@nattyferko a skôr si nemohla ?
@bejbypd Ďakujem 🥰🥰
@nelca0510 NwM......Ale Ja Chcem Všetko Kúpiť 8 MesiaCi
@bejbypd Ja Už KoČiar Mam..... Len Veci Pre Bábätko.... Ešte Nemám
@veronikaszabova Ano..... Však Chcem Vedieť.... Že V Ktorom Mesiaci Sté Kupovali Vy Pre Bábätko
@diewcatqoo Máš Pravdu 🥰🥰🥰
@nattyferko preco pises velke pismeno na zaciatku kazdeho slova? 🤦
@nattyferko a k otazke - v 30tt som uz mala vsetko nachystane pri vsetkych troch detoch.
niekttoré ocikajú paličku a už kupujú, niekto kupuje priebežne celé tehotenstvo, niekto kupuje na konci tehotenstva, to je na tebe. To sa už dospelé ženy musia pýtať na všetko?
V siedmom mesiaci som už mala všetko nachystané a aj tašky do porodnice
@alex49 podla stylu pisania to bude podla mna este nejake mladucke dievca (za mna nema viacej ako 19r).Dospela zena by takto nepisala.
Ja som postupne od 7m začala kupovať kocik, postieľku, v 8/9m zopár ks oblečenia a potom za pochodu, keďže som nechcela mať doma xy veci pre dieťa co možno nevyužijem.
@alex49 ja zas nechápem keď ženy pridajú fotky testu kde sú viditeľné 2 čiarky a opytaju sa - som tehotná? 🤣
@lucia13022023 a ked jej na to odpovedia, ci necitala navod a ona sa este oduje, ze "citala a co??" 😂
@nattyferko koľko máš rokov?
@nattyferko Kľudne kupuj, čoskoro sa začneš "kotúľať" a všetko bude o troška ťažšie. Ja som si všetko chystala od toho cca 6m, žehlenie som nechala na začiatok 8m a veru týždeň po dochystaní veci sa malá narodila, čiže v 8m. Postieľku sme nemali zloženú, veci do pôrodnice som mala tak na 50% pohystané. Voda mi praskla o 23:15 a teda poviem ti, ze ako prvorodička som mala teda riadny stres a behala som tu ako splašený zajac, aby som rýchlo dochystala veci do pôrodnice. Odporúčam ti mat už aspoň základ nachystaný + veci do pôrodnice komplet.
@veronikaszabova
@stellarstar
V profile ma vek, ak je pravdivý, tak ma 22. Áno, je mladučká, vidno to na štýle písania 🙂
@mima172 vidis, tam som nepozerala... 😀😀👍👍👍
Ja som si chystala veci priebežne, kočík som objednávala asi pred 20tt, vtedy bola už doma postieľka, vanička a tak. Oblečenie postupne, ale v 7. som mala už popraté a požehlené, priebežne som dokupovala zvyšok. Takisto aj tašku do pôrodnice som mala nachystanú ešte pred začatím ôsmeho mesiaca... Taška teraz veselo čaká na komode na chodbe :D
@nattyferko ja som kupovala postupne od 6teho mesiaca mala sa mi narodila v 8mom mesiaci
@veronikaszabova Lebo Sa Mi Chce 😀😀
@nattyferko ja som mala v 7mes už komplet nakúpené, vyprate a pozehlene. Tašku do pôrodnice zbalenú, izbu prichystanu a bola som šťastná jak blcha pretože som už fakt mala dosť a problémy s dychanim. Nevládala som už.
@nattyferko ....hmmm... lebo to je trapne a detinske
@jj298 skoda, ze admini zmenili nazov diskusie

@nattyferko ved kupuj kedy chceš a co chceš. To je len na tebe, resp.na vas