Sú lepšie plienky Pampers alebo Huggies?
😅 ja som kupila teraz Huggies pre novorodenca lebo vraj su ovela lepsie pre tak male babatka ale je to pravda?alebo to zalezi od kazdeho babatka individualne? 🙂
Dakujem za rady 🙂
Ja dcérke dávam pampersky.Mala som aj huggies ale tie mi precikala 🙂 Lepšie su podla mna pampers ale u každeho je to inak 😉
zalezi od dietata, treba skusit. prvy syn pampersky neznasal, zaparil sa z nich okamzite. druhemu zas vyhovuju len pampersky. Huggies ma sklamali, kupila som na skusku tie s motivom macka Pooh a normalne pustali farbu, kazde bodyno bolo od nich zafarbene 😲
Pampers c. 2 boli super (jednotky sme nepouzivali lebo maly sa narodil obrovsky).
Pri c. 3 sa mi zacal zaparovat, z coho som bola dost prekvapena. Pravdepodobne je to kvoli parfumom ktorymi su napustene a akesi aloe vera, co je podla mna uplne zbytocna prisada. Tiez som presla na babylove - zelene balenie bez parfumov a chemikalii.
nevie niekto ci Huggies c.3 su parfemovane?
Tak dcérka keď bola malá používali sme huggies, boli super, ale už keď bola väčšia (cca 1 rok) tak sme začali používať pampers active baby. Určite neodporúčam pampers sleep.... (tie oranžové) my sme ich síce nekupovali ale segra a ešte jedna kamoška čo ich kupovala tak veru spokojné neboli. Detičkám sa na riťke porobili vyrážky až pluzgieriky.
My sme malemu davali zo zaciatku pampersky,ale mal take velke kozne problemy,ze nam kozne lekarky hrozili latkovymi plienkami,skusili sme dat Huggiesky a pouzivali sme ich s velkou spokojnostou do 2 rokov...a s pouzivanim Huggies sme nemali ziadne problemy,ani precuranie...inac,co viem Huggies nie su parfumovane,inac by sme ich vobec nemohli pouzivat 🙂
My sme tiez zo zaciatku pouzivali pampers, naskor zlte, potom tie bliele premium care, nie zeby robili nejake strasne problemy, ale rychlo sa precikali. Teraz pouzivma Huggies 3, nie su parfumovane a neviem si ich vynachvalit, podla mna su kvalitnejsie a vydrzia viac ako pampersky.
no u nas jednoznacne pamper.teraz som kupila huggiesky a kazdu hodinu som ho mohla prebalovat aj prezliekat co precikal.v plienke malo a oblecenie mokre precikane.takze sme kupili opat pampers a hugies nikdy viac
@juana21 mam presne taku skusenost . kym bola mensia a pouzivali sme huggies 2, bolo to v pohode, ale tieto 4 su nejake nepodarene. pampersky su v pohode, dokonca aj oranzove- parfumovane nerobili problemy. najnovsie som vyskusala lidlove toujours a som spokojna, neprecura ich a nastastie aj pokozka je v pohode
Ja som teraz reklamovala Pampers Active Fit priamo u vyrobcu pampers, tak mi poslali vouchers v tej istej hodnote co ma stali dva velke boxy. Boli chemicky napustene, az som to nemohla vystat, tak som sa riadne napalila, lebo sa nam to pri Baby Dry nestalo este. Zamenila som za Huggies.
Huggies Newborn (pure) som pouzivala od narodenia, potom aj ostatne velkosti a boli fajn, spokojnost aj s utierkami. 😉 Najlepsie su eko plienky, ale velmi nakladne, tieto ostatne nestoja za nic 😒 Kazdemu babatku nieco ine sadne a kazdy ma inu citlivost pokozky.
tak mi sme pri narodeni pouzivali huggies nwborn s organickou bavlnou najlepsie plienky ake kto kedy vyrobil len skoda že do velkosti 2. s ostatnymi hugies som spokojna nebola dokonca premium sa mi 2x roztrala cela plienka cisty papier.po skonceni plienok velk.2 sme presli na pampers aktivbaby a bola som spokojna pampers premium care su podla mna identicke s touyours s lidla mäkke,neprecika,netrhaju sa 🙂 teraz sme ostali pri nich skusali sme aj babylove ale prvy krat v zivote sme sa s nich vyhadzali.takze pri druhom dietati jednoznacne huggies newborn pretoze su super aj ta cena je fajn megapack ma vysiel 12.99 za 90plienok a potom prejdeme rovno na touyour s lidla.
@radlinka Radli ake Eko utierky pouzivas?
..ja som jednoznacne za Huggies...dlho sme pouzivali s eco bavlnou
@slniecko77 ja som mala tie bambusove a boli skvele...len vzdy treba cakat na akciu, su aj eco plienky...ale tiez je velka palka.
@radlinka kde si ich kupovala? v Boots?
@slniecko77 Toys R Us...Babies R Us. 😉 ale tusim aj v boots maju.
Ahojte dievčence, neviete niektorá aký je veľkostný rozdiel medzi 3 a 4 Pampers premium care? Myslím tým osobnú skúsenosť, ak ich porovnáte doma veľkostne. Doteraz sme používali plienky Huggies, cca pred mesiacom zostali malému 3 malé, ale 4 sú mu doteraz veľké, precikáva mi ich. Je tam dosť veľký rozdiel podľa mňa medzi 3 a 4 veľkosťou. Vyskúšali sme plienky Tesco zelené, aj Gaga, ale nevyhovujú mi. Tesco zelené sa mu lepili na ritku a prekakáva mi ich a aj Gaga mi prekaká. Plienky z DM 3 sú mu už malé a bojím sa kupovať 4, že budú zas veľké. Včera sme kúpili Pampers premium care 4 a aj tie sú mu veľké, ale zas sa bojím, že 3 budú malé. Ja už neviem, čo mu dať na zadok. Celkovo som spokojná najviac asi s Huggies a DM, ale tie rozdiely medzi veľkosťami mi vadia, lebo mu plienky potom vôbec nesedia...
Ahojtee, my používame na noc Pampers premium a na den babylove...oboje su super, ale pampers vydrzia celu noc , naozaj kvalitka 😀 😀 😀 😀
ahoj. . my máme na den látkové a na noc Pampers, naozaj vydrží 12 hodín v suchu a nemzusím baliť :D
Som za huggies, maju ich rozne druhy, aj na celu noc a su podla mna lepsie akopampers. Nastastie uz sme z plienok vonku, ale obe dcerky dostavali na zadocky Huggies 😀
Ja som za pampers. Huggies som raz vyskusala, pretoze bola nejaka akcia - kupila som 2 balenia, ale jedno som potom isla vratit pretoze mala mi ich v noci vzdy precikala. a pampersky su aj ovela jemnejsie.
ja som jednoznacne za pampers, ale u nas pasovali len do 4+. Ako nahle sme prešli na 5, zakaždym sme sa precikavali, takže to nam už nepasovalo. Dovtedy to ale bolo bez problemov. Huggies u nas vobec nesedelo, doslali sme 2 balenia, a zakaždym sme ich precikali, takže ako sme ich dostali, tak sme sa ich aj zbavili. A momentalne použivame Tesco baby esential 5, a maximalna spokojnosť, ani raz sa nam nestalo, že by sme sa boli precikali.
Huggies urcite nie, my sme kupili jeden balik a mala som po dvoch dnoch chut ho vyhodit...aby sa neprekakal 1m syn a nemusela som ho 3x denne prezliekat, tak som na huggies davala vrchne gate z latkovych. Este sa nam aj pupok chytil, tak som urychlila prechod na latkove plienky, ktore mi pretiekli ze na prstoch dvoch ruk mozem spocitat 🙂
nam huggies nevyhovovali.. mala som pocit akoby som malu balila do toaletneho papiera :( - take nejake tvrde mi prisli, aj ked pozitivne bolo, ze ich neprecikala ako pampars oranzove.. teraz pouzivame pampers premium a tie nam vyhovuju

jednoznačne huggies, iné už ani nekupujem. pampersky sú samá vata, malý sa mi vždy v noci precikal, huggieska vydrží dlhooooooo🙂 ja som za Huggies🙂