Suavinex Zero Zero s adaptabilným prietokom
Zaujimalo by ma, ake mate skusenosti s flaskou a naustkom sauvinex zero zero s adaptabilnym prietokom odporucanym v kombinacii s dojcenim. Dnes som kupila flasku sauvinex s Skovym naustkom, ale nie je to ono. Malemu sa nepaci, ze to kvapka, asi 🤷🏼♀️ Nejak sa mu celkovo nepaci rychly tok. Mame avent flasky, ale tie cumle sa casom vzdy roztiahnu a akonahle to zacne velmi rychlo tiect, nie je spokojny.
Velmi rychlo tecie, mala stiahla flasu vzdy extremne rychlo a nevedela pri tom poriadne dychat (ale tento problem mame pri vacsine flias). Avent je na nu tiez prirychly, rovnako aj Chicco. Zatial najlepsie zobrala Nuk Anti-colic S ale nieje to optimalne, hladame dalej.
Vravis ze to Sko je pomale, hej?
@elarika prosím ťa, a na tom Ackovom cumliku ti zo spodu píše normálne A?
Lebo máme mesiac, doteraz sme mali cumlík so značkou ,, - " ... No malý píl aj hodinu a vypil 20ml 🤦
Teraz sme na veľkosti ,, S" ...je to pitie lepšie, kratšie. Ale zakuckava sa, zlosti. Vidím, že keď aj neťahá, tak prehĺta. Tečie mu to.
Existuje niekde zoznam, aké typy cumlov k tej antikolikovej fľaši majú ? Neviem sa dopátrať.
Ďakujem 🙏🥰
@barilka4444 neviem ci je na cumly ale na krabicke od neho zvykne byt. Su klasicke S, M. Ale nam sa na zaciatku osvedcil ten Adaptabiln A
@elarika prosím Vás ta Flaska ma od vyrobí nejakú dierku na pitie alebo ju musím spraviť dodatočne? V našej nič nieje alebo to len nevidím? Ďakujem