Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    elarika
    14. dec 2021    Čítané 104x

    Postrach žien s názvom Inkontinencia

    Kedysi by mi ani nenapadlo, že ma stretne v mojom živote problém v podobe úniku moču. Avšak stalo sa. Na začiatku prvého tehotenstva, som sa potešila, že na dlhé obdobie nebudem musieť používať vložky. Avšak táto radosť netrvala dlho. Už počas prvého tehotenstva sa mi stávalo, hlavne pri kýchnutí či zakašľaní, že mi uniklo trochu moču. Bol to nepríjemný pocit spojený aj s nepríjemným zápachom. Preto som siahla po inkontinenčných vložkách, ktoré som našla v drogérii. Stali sa súčasťou mojich všedných dní. Po pôrode tento problém nezmizol úplne. Po čase sme sa začali snažiť o druhé bábätko. Počas druhého tehotenstva sa môj problém s inkontinenciou ešte zhoršil. Nielen, že ma trápila počas kýchnutia, zakašľania, ale aj počas plného mechúra a hlavne pri zvracaní. Vtedy som svoj moč neudržala a tenšie inkontinenčné vložky absolutne nepostačovali. 

    Po odskúšaní vložiek od DEPEND - COMFORT PROTECT Normal musím zhodnotiť, že tieto vložky sú super. Absorbujú nielen väčšie množstvo moču, ale eliminujú aj nepríjemný zápach, pre ktorý som sa neraz cítila nesvoja, napríklad na detskom ihrisku. Vravela som si vtedy v mysli: „Čo ak ten zápach zacítia iné mamičky?" Bolo to pre mňa veľmi zahanbujúce. Vložky sú preto trochu hrubšie, avšak nie veľmi a hrúbka nevadí. Jediné mínus týchto vložiek je, že sa nalepená vložka na nohavičkách trochu roluje, čo by vyriešili chýbajúce krídelka, ktoré však mnohým ženám nevyhovujú.

    Vložky Depend môžu byť pre mnohé z nás skvelým pomocníkom pri tejto nepríjemnej záležitosti. Pri športe či chorobe. Majú príjemný elegantný dizajn pre ženy. Na vložkách je zo zadnej strany aj znázornené, ktorá časť je predná. Každá vložka je samostatne zabalená, čo nie je samozrejmosťou u inkontinenčných vložiek. Vďaka tomu môžeme mať svoju náhradnú vložku v kabelke, batohu či taške. Tie predchádzajúce som musela nosiť v malom vrecku. Čo nebolo veľmi praktické. Takže tieto vložky vrelo odporúčam. 😉

    #test_depend #recenzia  #vlozky_depend_recenzie25

    Chcem sa pochvalit mojimi rucne malovanymi hrncekmi ☺️

    (12 fotiek)

    Maminky, pomahaju vam ockovia s malym dietatom? Pripadne v domacnosti? Ci sa starate skor o deti vy?

    elarika
    Správa bola zmenená    26. júl 2020    

    Moja rucne malovana bundicka. Dufam, ze nie posledna.😉

    (2 fotky)