Súprava do pôrodnice a na krst - veľkosť
Čaute baby.. Objednala som takú supravicku z pôrodnice keď pôjdem a do mesiaca by sme chceli o krstiť...... Ale som objednala 56 číslo... Myslíte že to mám vymeniť radšej za 62? Vojde do toho drobec keď bude mať cca mesiac? Je to moje prvé tak nemám šajnu ako rastu bábätká 🙂🙂
Koľko máš do pôrodu? Už teraz na poradni ti povedia približne miery a váhu bábätka. Môžu sa síce mýliť, ale aspoň približne sa od toho vieš odraziť. Moje malo 51 CM, začali sme asi 2 týždne v 50tke, a potom pár mesiacov pri 56 sme zostali. Kamoška sa narodil 4,5 kilovy chlapec a zacali hneď v pôrodnici so 62, za mesiac mal 68icku. Čiže... Ja by som určite neobjednavala skôr ako sa narodí .. tiež sme krstili po 5 týždňoch od pôrodu. A stihla som všetko objednať. Perinky, saticky, botky, čiapku, všetko..
No môj nosil 56 asi len dva týždne, krstili sme o mesiac na to a súpravku som mala 62 ku krstu
Z pôrodnice normálne body, teplaciky, bol v júni
Ja by som vymenila za 62.
to záleží aké bude bábätko veľké, keď bude mať okolo 50cm tak áno ak bude väčši tak asi nie , vymenila by som to za 62 ak sa dá
ja by som nemenila, moja mala 51cm ked sa narodila a v 56 sa išla zatopiť ked sme išli domov, ak budete krstiť fakt mesačné tak mu to bude dobré, len človek pomaly nevie čo bude zajtra a nieto ešte o mesiac
@emv ty hovoris o suprave ma krszt. zakladatelka kupila 56 s tym, ze v nej pojde tak z porodnice, ako aj na krst. ano jedno moje dieta by to v jednom cisle nedalo. starsi mal 56 asi tri tyzdne, niektore veci hned 62 a to mal len 3,8 kg. mladsi mal o pol kg nemej, ale musela som utekat kupit par kuskov 50 a mesiac ich aj nosil. dlhi boli pritom rovnako, 52 cm.

Všetko závisí od toho aké veľké bude bábo. Moje deti by sa v 62 utopili ešte v dvoch mesiacoch ale sú aj také ktoré rovno v pôrodnici potrebujú 62.