Prosím vás poraďte kde kupujete pre chudych krpcov tepláky? Syn má na dĺžku veľkosť 116/122 a na páse 98/104. Všetko, aj čo je na sťahovaciu gumičku mu lieta na bruchu. Keď mu to aj stiahnem, vyzerá to otrasne, má tam postahovane guče látky. Pod tričkom to vyzerá akoby mu vyliezalo slepé črevo 🙄 Tiež má s tým potom v škôlke problém, nevie si to sám tak dobre stiahnuť a padá mu to. Jedny celom fajn som našla v Lindexe, majú tú vnútornu sťahovaciu gumku ale to musím sťahovať na posledné a má to tam nazbierané z vnútra a vadi mu to, že ho to škriabe. Už rozmýšľam, že mu kúpim volake legíny alebo čo 😀 Podedili sme od kamošky jedny parádne, s takou veľkou pevnou gumou čo mu jediné držia. Len majú odstrihnuty štítok a neviem odkiaľ sú. No v nijakom obchode som také nenašla.
@nikpa ja mam taky isty problem, kupujem uz len Lindex chlapcenske leginy, na nom vyzeraju ako teplaky, maju vo vnutri stahovaciu gumku
@vikterinka na tie chlapčenské legíny v Lindexe som už na nete pozerala. Pôjdem ich pozrieť aj do obchodu, či by mu sedeli.
tiez odporucam leginy - bud lindex alebo HM (tie su bez tej vnutornej gumy, ale tiez dost uzke). moj syn ma tiez na dlzku 116/122, lebo ma dlhe nohy (inak ma 110 cm) a necelych 18 kg a sedia mu 🙂
ja som kúpila aj v pepcu obyčajné legíny dievčenský strih! neutrálne farby (jeden fialový motýľ na legínach v škôlke nikoho nebude trápiť) a keď má na tom zapravené vrchné časti oblečenia tak tepláky sú v pohode a nepadajú. Má ich len na cestu do a zo škôlky. 🙊
@nikpa V Brendone mavaju rozne strihy, da aa najst aj na chudeho. Ja inac aj zuzujem mojmu, cize trochu ich presijem.
Ja davam sit..uz ma nebavilo nakupovat, furt im vsetko pada.. ako zo syna tak z dcery
@nikpa môžeš skúsiť všiť gumičku na pás a vieš si to nastaviť podľa seba...
Vymen gumu v existujucich
Daj mu ušiť, vobec to nevychadza draho ked vezmem do uvahy, ze inak kupujes lindex
pre chudých odporúčam tepláky z Pompdelux , Tap O Leil a aj Lidl
@nikpa skus www.chanemode.sk, ja tu nakupujem, krpec chudý, tieto my sedia, predajna je v Martine ale maju aj eshop
Jasne ze mu kup leginy, v skolke je to jedno... v skole je to o inom, ale skolka? GAP ma pekne tmave leginy a aj ine znacky tmavo modre, tmavo hnede, okrovo zlte, tmavo zelene, to moze chalan v pohode nosit, kupis predlzenu stylovu mikinu a bude za fesaka najvacsieho...urcite lepsie, ako ked mu to pada zo zadku, ved to je na prd... ja mam len dceru takuto tintitko a vyslovene - pompdelux, name it slim fit, tap-o-leil a obcas teda gap ci lindex zateplene leginy, ine jej proste nesedi...