Termoska na teplú vodu kvôli umelému mlieku

22. aug 2023

Zdrvaim, poraďte mi prosím dobrú termosku ktorá udrží veeelmi dlho stabilnú teplotu na rozdrobenie mlieka…do teraz som skusila zopar obyčajných termosiek ale musela som to riešiť tak, že ešte doma pred odchodom sa malá najedla, do termosky som dala horúcu vodu a do ďalšieho kŕmenia (tie 3 hodky cca) akurát o niečo vychladla no na ďalšie kŕmenie už bola skôr vlažná…chcem niečo ozaj kvalitne alebo našla som samonahrievaciu termosku od značky deerma máte niekto skúsenosť?
Na cene nezáleží len nech mi to naozaj udrží 40 stupňovú vodu ASPOŇ tých 5-6 hodín 🙏🏼

veronikaszabova
22. aug 2023

Mam klasicku termosku - prevarim vodu na 100st, supnem do termosky. Vezmem flasu, 0.5 litrovu dojcensku vodu, malu Avent dozicku s mliekom a zamiesam. Chodime na celodenne vylety a malej viem aj vecer urobit teple mlieko.

autor
22. aug 2023

@veronikaszabova ak správne rozumiem teda tu horúcu vodu z termosky ochladiš pridaním dojčenskej ? 😃

veronikaszabova
22. aug 2023

Ano

autor
22. aug 2023

@veronikaszabova hm no toto ma teda nenapadlo ale veru je aj to riešenie 😃 ďakujem

zuzuliennka1
22. aug 2023

aj ja som to tak robila - horuca voda do termosky a riedila som dojcenskou Luckou, a mlieko tiez v tych dozickach, dm drogeria tiez take ma
https://www.mojadm.sk/babylove-davkovac-na-suse...

euka210
22. aug 2023

Ako ked dam horuci caj cca 90C do termosky, tak neexistuje aby bol o 3h vlazny...este stale je horuci, ze sa neda hned pit.
Ja som tak davala na noc vodu do termosky, aby som v noci neriesila prevaranie.

ajda14
22. aug 2023

Mám odskúšanú termosku zn. Deerma, aj som ju vrátila, pretože hneď po zohratí vody bol dosť teplý vonkajší plášť a voda rýchlo vychladla. Netreba zabudnúť, že aby bola udržiavaná teplota, musí byť pripojená do elektriny. Radšej investovať do kvalitnej termosky, mám zn. Tescoma a tak ako píšu, riediť horúcu vodu so studenou (prevarenou, dojčenskou). Plus ten dávkovač je super pomôcka, ak ide na kratší výlet 🙂

taktotedanie
22. aug 2023

Taka neexistuje, sprav vodu a zober aj studenu a zmiesas, vsetky to tak robime

autor
23. aug 2023

@ajda14 ďakujem za recenziu na termosku Deerma 😃 aj som si tak trochu mylsela že to nebude úplne ok za tu nízku cenu