Topánky Befado pre dievčatko. Poznáte túto značku?
17. dec 2010
Nasla som na ne ponuku na mimibazare,kupuje ich dost zaujemcov,su ocenene zirafkou,a maju velky vyber.Chcela by som malej kupit styl-ala cinanky,a chcem sa spytat,ci ich niektora mamina nahodou uz nema doma,a ako je s nimi spokojna,aby som nehodou nelutovala.Dakujem
nepoznam, ale ja bych kupovala v zdrav. potrebach protetiky napriklad, tie maju i papucky a aj zirafkou. na prve krociky som kupila prave tie a som spokojna. ak obuv nepoznas, nekupuj, chod na istotu. i znacka rak je super... kazdy chvali svoje, to je jasne, ale protetika je istota, rak tiez

ahojky, moj syncek nastupil v sept. do skolky a kupila som mu ich ako prezuvky. mne sa pozdavaju, su pekne ohybne, narozdiel od tych co som videla v kamennych obchodoch ked som prezuvky zhanala, nic schopne som neobjavila a tak som kupila tieto befado na mmb..
velkost som sice vybrala podla mier uvadzanych u nich , ale boli hodneee vascie ... tak som kupila este jedny rovnake len o cislo mensie, a tiez su podla mna vacsie ako rozmer uvadza.. nech ti radsej realne premeraju, ja uz nabuduce kupim len tak, a nie podla tabulky, to vobec nesedi..
moj syn ma 17 cm nozku, a vybrala som tusim rozmer 16,8 az 17,5.. a boli velke.. vyzuvali sa mu, a tie menzie su trosinka vacsie ako by mali byt, ale fajn.. jemu sa velmi pacili, je na nich jastericka 🙂 a velmi rad ich nosi..
kvalita je podla mna dobra. ja som velmi spokojna.( my mame nasuchovacie s gumickami , nie sa suchacik)
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9283589&tab=8