icon

Topánky Befado pre dievčatko. Poznáte túto značku?

exupery
17. dec 2010

Nasla som na ne ponuku na mimibazare,kupuje ich dost zaujemcov,su ocenene zirafkou,a maju velky vyber.Chcela by som malej kupit styl-ala cinanky,a chcem sa spytat,ci ich niektora mamina nahodou uz nema doma,a ako je s nimi spokojna,aby som nehodou nelutovala.Dakujem

landrea
17. dec 2010

ahojky, moj syncek nastupil v sept. do skolky a kupila som mu ich ako prezuvky. mne sa pozdavaju, su pekne ohybne, narozdiel od tych co som videla v kamennych obchodoch ked som prezuvky zhanala, nic schopne som neobjavila a tak som kupila tieto befado na mmb..
velkost som sice vybrala podla mier uvadzanych u nich , ale boli hodneee vascie ... tak som kupila este jedny rovnake len o cislo mensie, a tiez su podla mna vacsie ako rozmer uvadza.. nech ti radsej realne premeraju, ja uz nabuduce kupim len tak, a nie podla tabulky, to vobec nesedi..
moj syn ma 17 cm nozku, a vybrala som tusim rozmer 16,8 az 17,5.. a boli velke.. vyzuvali sa mu, a tie menzie su trosinka vacsie ako by mali byt, ale fajn.. jemu sa velmi pacili, je na nich jastericka 🙂 a velmi rad ich nosi..
kvalita je podla mna dobra. ja som velmi spokojna.( my mame nasuchovacie s gumickami , nie sa suchacik)
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9283589&tab=8

olifcek
18. dec 2010

nepoznam, ale ja bych kupovala v zdrav. potrebach protetiky napriklad, tie maju i papucky a aj zirafkou. na prve krociky som kupila prave tie a som spokojna. ak obuv nepoznas, nekupuj, chod na istotu. i znacka rak je super... kazdy chvali svoje, to je jasne, ale protetika je istota, rak tiez