Tréningové nohavičky

1. jan 2024

Ahojte, idem odplienkovavat skusala som nechat obyc nohavicky ale v priebehu doobedia som umyvala asi 5 mlacok po nehode 🙃 Vygooglila som teraz nieco ako treningove nohavicky? Je to nieco ako dcerka ze citi ze je pocikana, ale nezaspini sa na podlahu? Mate niektora odskusane, ci blbost? Dakujem

viestta
1. jan 2024

Kym si nebude uvedomovat, ze je treba ist je zbytocne zacinat s odplienkovanim. Pockaj kym dozreje

autor
1. jan 2024

@viestta no len kto to ma stale pocuvat tie reci okolia. 2 roky a 3 mesiace ze je hamba ze ma plienku a pod. Teda hlavne babky, dedkovia.

viestta
1. jan 2024

Mas dve usi, jednym dnu, druhym von. Ked pride cas, tak sa nauci. Babka a dedkovia mali sice deti posadene na nocniku od deviatich mesiacov, ale aj tak sa im deti nepytali, bolo to len na tom, ze oni to manazovali.

13uzivatelka11
1. jan 2024

Syn sa pocikal asi 3x dokopy, kým sa začal pýtať, bol už na to pripravený a nebolo treba ani žiadne nohavičky 🤷‍♀️ každé dieťa má svoje tempo.. Aj u nás keď bola mama tak mala blbé pripomienky na plienku, bolo mi to jedno.

tomika
1. jan 2024

Moja prvá dcéra cca od 1,5 roka už cítila a vedela na nočník.Ďalšie dve moje deti až len v 3 roku.Uz nastúpili do škôlky, a v noci ešte mali plienku, a po pár týždňoch už nie. Takže každé dieťa je iné. Nerobí to naschvál .Treba tomu čas.

mclissa
1. jan 2024

Ked bude dcerka pripravena tak odplienkujes bez treningovych nohaviciek a podobnych blbosti. Ja som sa tiez napocuvala pri kazdom telefonovani, a syna sa stale pytali ci ma plienku. A ze je velky chlapec uz sa musi pytat a bla bla bla. Nic si z toho nerob. Syna som odplienkovala behom vikendu, mal 2r a 7 mes. V sobotu som mu vzala plienku rano, este pocas vikendu mal zo 2-3 nehody. V Pondelok v skolke uz bez nehody. Ja som v UK a tu na mna kukali ako puk ked som ucitelkam oznamila rano, ze syn je uz bez plienky. Neries okolie, rob si podla seba.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tiika
1. jan 2024

Tréningové nohavičky zadržia o máličko viac, asi ako keby si obliekla dvoje nohavičiek naraz. Skús pozrieť v iných diskusiách. Ale problém nevyriešia. Za mna tiež nepotrebné.

majlo1234
1. jan 2024

Pockaj do leta, lahsie sa ti bude odplienkovavat, my sme stihli munule leto. Dieta moze behat hole, skor to vies odsledovat.

janka_266
1. jan 2024

Ja som ich davala len keď sme šli na dlhšiu trasu autom, nech nemusím drhnut sedačku. Ale už by som vo vašom prípade pockala do leta.

tani777
1. jan 2024

Pockaj,ja som to tiez pocuvala,presne jak ty,2roky 3m,kedy konecne bude bez plienky a podobne..lebo starsia nemala ani 2,ked bola bez plienky,tak ako to,ze mladsia ma tak dlho..ked mala 2 roky a 5m sama rano povedala,ze nechce uz plienku,a bola bez nehody..cim viac ja som na nu tlacila,tym viac nehod mala a ja vacsie nervy..len sa obrn trpezlivostou proti blbym reciam 😊

adka603
24. mar 2024

Ja sa tiez priklanam k tomu "jednym uchom dnu, druhym von".
Syna som zacala odplienkovat v 2.5roku, lebo som az vtedy mala pocit, ze je na to pripraveny. Skusala som treningace, ale neuspela som. Pouzivam cez den latkove plienky, a tak to syn bral stale ako plienku a nijak ho to netankovalo, ze by sa mal zacat pytat. Aj ked som ho davala na wc (nocnikovu fazu sam preskocil), tak bol skor nervny, ze ho furt otravujem s wc. A ked treningace pretiekli, tak nechapal, ze "preco plienka raz vydrzi a raz nevydrzi". Po cca 2 mesiacoch som to vzdala, kupila som mu slipy a na 2. den bol odplienkovany. To uz hned pochopil, ze "toto nezadrzi nic, a treba ist na wc".

lenkawj
9. máj 2024

Baby, idem si po radu, myslite, ze by treningace pomohli v prípade, že je syn odplienkovany, ale stala sa mu v škôlke nehoda a odvtedy ho učiteľka dáva poobede do plienky, "pre istotu". Nedá sa s ňou dohodnúť. Syn má 3r7m!, čiže nebavíme sa o malinkom dieťati, ktoré nie je ready. Podľa mňa nie je absolútne vhodné, aby bol v plienke a teda zvažujem, či by pomohli treningove nohavičky,
aby nemohla namietat , že bude mať vlhký koberec napr.
PS: prístup učiteľky nemá význam riešiť, resp riešime ho, ale na ten medzičas potrebujem riešenie pre syna, kým ho načisto nepokazí s plienkach.. snáď chápete...

tiika
10. máj 2024

@lenkawj myslím, že tréningové nohavičky nepomôžu, pretečú takmer rovnako ako klasické. Skôr dávať plienkové nohavičky ako obyčajnú plienku.
Pokial tak chvíľu vydrzi bez nehody (1-2 týždne), tak ich opäť môže zrušiť. Nemyslim, že by sa malo ešte niečo pokaziť, buď sa ani v spánku nepocika, alebo áno, možno ma regres, ale tou príčinou nie je plienka.
U našej to bolo v pohode, po pár týždňoch sme ich opäť vyradili, len som ľutovala, že som jej ich nedala skôr. Asi päť krát v noci takmer všetko prezliekať ma stalo ozaj vela síl.

14petulka88
10. máj 2024

Ahoj, tak mne tiez radili ze ,,nieje pripraveny,, ale my musime koli skolke. Kupila som treningove nihavicky. Ale tie su hrubsie zo spodu maly mal pocit, ze ma plienku. Takze nic s toho. Dala som normalne slipy. Vela slipov som nakupila. Prve dva dni boli hrozne chcela som sa naro vykaslat. Treti den 2x sa popisal, stvrtx den tiez. Na piaty uz krasne chodil sam na nocnik.
Nocnik mame na ociach, sem tam ma horsi den ze mu par krar ujde ale inac super.

zuzinka888
10. máj 2024

Moj syn sa naucil v 2r,2 mesiace. No musel behat s holou riťou. Ked mal slipy cikal do gati asi msl picit, ze ma plienku- a zacal kricat uz ked tieklo po nohach🤣🤣.