V čom spávajú vaše bábätká?
Mám 3mes synčeka, zatiaľ spinká v perinke, ale už z nej trčí od pol pása 🙂 Vyhovuje mu však to "zakuklenie", keď nie je zaviazaný, tak as strháva a nespinká tak dobre. Do čoho a v akých obdobiach ste dávali spať vaše bábätká?
U nas podobne - od 3 mesiacov spal v spacom vaku a spi tak doteraz (ma rok).
nas tiez cca od troch mesiacov spal v spacom vaku, akurat koncilo vtedy leto. vydrzalo mu to asi do roka, je majovy, potom v letnych horkach spal len v pyzamku a po lete si uz na spaci vak nezvykol, uz ho nechcel 😀 hlavne, ze som mu take 2 dlhsie kupila, ze nech ma pohodlie na chladnejsie pocasie 😀
Moja od 1mes nebola v perinke lebo jej bola mala a tak spala v dupackovom alebo overalovom pyzamku
moja mala spala bez perinky od 3 mesiacov, vak nechcela, v zime ju obliekam do teplejsich dupcaciek alebo termopradla na noc, kedze prikryt ju hocicim nehrozi 🙂 zatial jej to vyhovuje
naša Natalka spinkava v overalikovom pyžamku odkedy sme prišli z porodnice.Ona proste bojovala s perinkou,akonahle sme ju rozviazali už bolo dobre.Ak mala akykoľvek pocit stiesnenia už bol cirkus a plááááč na celé sídlisko.
my sme nemali ani zavinovačku ani perinku, skúšali sme spací vak, ale nepáčilo sa, tak len bavlnená deka, ale tak, aby ju mal pod rúčkami a rúčky navrchu.
Ahoj, ak sa budi na vlastn epohyby, tak spaci vak ansi nie je riesenie, kedze tam ma rucicky volne. Skus spanielsku deku, tam je v teple a ruky ma vnutri. Nasa mala musela mat ruky zviazane dost dlho, len vtedy kludne spinkala.
maly, kym sazmestil, tak spal zavinuty v ulitke. http://www.ulitka.sk/album/model-novej-perinkov...
ked z nej vyrastol, tak som mu doma spichla na stroji taku neprofesionalnu vacsiu 🙂 zavinuty prespal celu noc a nebudil sa .... inac teraz som nasla ulitky do 9-10 kg.
potom uz siel do spacieho vaku s rukami von. spava v overaloch. spacie vaky kupujem v ikei .
potom - byvaju ajtaketo: http://www.sashe.sk/timika111/detail/spaci-vak-... ...myslim, ze su aj vacse,toto je prvy obrazok, co mi hodilo. ale princip jeten isty,taka "papucka" do ktorej suchnes dieta
...a este - zaujimav vyzeraju tieto pyzama - http://www.buvko.sk/ ... ja som zvazovala, ked maly vyrastol z ulitiek, ci nekupim, ale on sa nebudil na rozhadzovanie rucickami, tak mu staci obyc spaci vak. tieto buvko suale zaujimave (btw, ako blba - pol hodinu som hladala opat tu buvko stranku .... pred par mesiacmi som ju posielala inej babe a tiez som ju dlho hladala, tak su zasity na tom nete :(:(:( nepamatala som si buvko, hladam "buvajko" a podobne - obycajny clovek, ktory nevie, co ma hladat, ich sotva najde - za reklamu by mi mali platit 🙂🙂🙂
naša spí v perinke niekedy keďže má antirefluxný vankúšik tak má vyššie hlávku a šmýka sa dole. inak spací vak a pyžamko na spôsob overalu 🙂
Naša skoro trojmesačná Ella spinkala v perinke a tiez strhava rucickami no teraz si zvykla pekne vo vaku spinkat 🙂
moj maly ma skoro 7 tyzdnov a spi vo flisovom zimnom overale 🙂 🙂 ma ho namiesto spacieho vaku, o cislo vacsi takze rucky nema v rukavoch a kedze momentalne zapasime z vypadavanim cumlika aspon ciastocne to ta kapuca udrzi ( aj ked nie vzdy) , uz ma pripraveny spaci vak , aj deku takze dufam ze coskoro zacne spavat normalne :D

náš tiež asi v tých 3 mesiacoch skončil s perinkou a išiel do spacieho vaku