icon

V čom spávajú vaše bábätká?

chamomilllka
7. dec 2015

Mám 3mes synčeka, zatiaľ spinká v perinke, ale už z nej trčí od pol pása 🙂 Vyhovuje mu však to "zakuklenie", keď nie je zaviazaný, tak as strháva a nespinká tak dobre. Do čoho a v akých obdobiach ste dávali spať vaše bábätká?

zdena12345
7. dec 2015

náš tiež asi v tých 3 mesiacoch skončil s perinkou a išiel do spacieho vaku

seahorse27
7. dec 2015

U nas podobne - od 3 mesiacov spal v spacom vaku a spi tak doteraz (ma rok).

zabina27
7. dec 2015

nas tiez cca od troch mesiacov spal v spacom vaku, akurat koncilo vtedy leto. vydrzalo mu to asi do roka, je majovy, potom v letnych horkach spal len v pyzamku a po lete si uz na spaci vak nezvykol, uz ho nechcel 😀 hlavne, ze som mu take 2 dlhsie kupila, ze nech ma pohodlie na chladnejsie pocasie 😀

safranca15
7. dec 2015

Moja od 1mes nebola v perinke lebo jej bola mala a tak spala v dupackovom alebo overalovom pyzamku

evitka83
7. dec 2015

moja mala spala bez perinky od 3 mesiacov, vak nechcela, v zime ju obliekam do teplejsich dupcaciek alebo termopradla na noc, kedze prikryt ju hocicim nehrozi 🙂 zatial jej to vyhovuje

8291
7. dec 2015

naša Natalka spinkava v overalikovom pyžamku odkedy sme prišli z porodnice.Ona proste bojovala s perinkou,akonahle sme ju rozviazali už bolo dobre.Ak mala akykoľvek pocit stiesnenia už bol cirkus a plááááč na celé sídlisko.

lavinis
7. dec 2015

my sme nemali ani zavinovačku ani perinku, skúšali sme spací vak, ale nepáčilo sa, tak len bavlnená deka, ale tak, aby ju mal pod rúčkami a rúčky navrchu.

endzi81
7. dec 2015

Ahoj, ak sa budi na vlastn epohyby, tak spaci vak ansi nie je riesenie, kedze tam ma rucicky volne. Skus spanielsku deku, tam je v teple a ruky ma vnutri. Nasa mala musela mat ruky zviazane dost dlho, len vtedy kludne spinkala.

ukulela
7. dec 2015

maly, kym sazmestil, tak spal zavinuty v ulitke. http://www.ulitka.sk/album/model-novej-perinkov...
ked z nej vyrastol, tak som mu doma spichla na stroji taku neprofesionalnu vacsiu 🙂 zavinuty prespal celu noc a nebudil sa .... inac teraz som nasla ulitky do 9-10 kg.
potom uz siel do spacieho vaku s rukami von. spava v overaloch. spacie vaky kupujem v ikei .
potom - byvaju ajtaketo: http://www.sashe.sk/timika111/detail/spaci-vak-... ...myslim, ze su aj vacse,toto je prvy obrazok, co mi hodilo. ale princip jeten isty,taka "papucka" do ktorej suchnes dieta
...a este - zaujimav vyzeraju tieto pyzama - http://www.buvko.sk/ ... ja som zvazovala, ked maly vyrastol z ulitiek, ci nekupim, ale on sa nebudil na rozhadzovanie rucickami, tak mu staci obyc spaci vak. tieto buvko suale zaujimave (btw, ako blba - pol hodinu som hladala opat tu buvko stranku .... pred par mesiacmi som ju posielala inej babe a tiez som ju dlho hladala, tak su zasity na tom nete :(:(:( nepamatala som si buvko, hladam "buvajko" a podobne - obycajny clovek, ktory nevie, co ma hladat, ich sotva najde - za reklamu by mi mali platit 🙂🙂🙂

janulik2008
14. dec 2015

naša spí v perinke niekedy keďže má antirefluxný vankúšik tak má vyššie hlávku a šmýka sa dole. inak spací vak a pyžamko na spôsob overalu 🙂

terus2
14. dec 2015

Naša skoro trojmesačná Ella spinkala v perinke a tiez strhava rucickami no teraz si zvykla pekne vo vaku spinkat 🙂

evana11
5. jan 2016

moj maly ma skoro 7 tyzdnov a spi vo flisovom zimnom overale 🙂 🙂 ma ho namiesto spacieho vaku, o cislo vacsi takze rucky nema v rukavoch a kedze momentalne zapasime z vypadavanim cumlika aspon ciastocne to ta kapuca udrzi ( aj ked nie vzdy) , uz ma pripraveny spaci vak , aj deku takze dufam ze coskoro zacne spavat normalne :D