Vanička verzus vedierko pre 10-mesačné bábätko
Ahojte. V akej vanicke, vedierku kupete svoje 10 mesacne a starsie babatka? Mam zatial klasicku vanicku, ale kedze mi babo sedi, rozmyslam nad niecim inym a mensim. Oplati sa kupit nieco taketo? Pridam foto do komentara.

Mensim? Ved ho tam nenechavas same predsa. My sme kupali tusim az do 1,5 roka v klasickej detskej vanicke, potom sme sa zvykli kupavat s nim vo velkej vani 🙂
Normálne už vo veľkej vani som ho kupala
@usla35 nenechavam ho tam same, ale maly je taky akcny v tej vanicke, ze by sa stale namocil cely hlavou dozadu. Tak ze ci nie je lepsie na sedenie kupit vanicku? Nech nema kam "ujst" 😆
@rachel36a napustila si vanu a tam ho kupala? No malu ma 10 mesiacov a 13 kg a ako este do vane sa naklanat, ked uz teraz mam odpalene platnicky si neviem predstavit.
Hneď ako vedela sedieť kúpala som vo veľkej vani
Keď už vie sedieť môžeš v normálnej vani.
mala som takú veľkú vaničku, nie tie malé moderné, takže dieťa sa v nej kúpalo od narodenia do 3 rokov. ( takú skoro ešte po mne 🙂 )
Ano, ved tam nie som hodinu...a keď sa chcel zavavat, mali sme sedatko to vane
Hned ako sa posadil a vedel pevne sediet kupal sa vo velkej vani
Mali sme kupeny sedak do klasickej vane, kde bola a kupala sa. Ked sme ju sli poumyvat, vybrali sme ju a vybavene.
v klasickej veľkej vani
Môžete si dať stolček alebo menšiu stoličku ku vani
Nemal ani 2m, keď šiel do veľkej vane, kde som mu dala také to plátené lehátko. A na polroka bol už bez neho. Normálne ležal vo vani a sa čľapkal, hral s hračkami.
Normalne, dala som do vane vanicku a tam sa mohol clapkat. Kludne aj rocny. Ked mu bola mala, tak trochu vody do vane a kupal sa vo vani.