icon

Video pestúnka

nataly29
18. aug 2020

Ahojte viete mi poradiť fakt super video pestúnku na nete je ich kopec a neviem sa rozhodnúť že ktorú 🙂 ďakujem 🙂

hanata
18. aug 2020

Truelife V24. Super cena a kvalita.

nataly29
autor
18. aug 2020

@hanata je to obojstranný prenos zvuku ? 🙂 Lebo niekde píšu že áno niekde nie 🙂 a dá sa vypnúť áno keď je obojstranný že mala by mňa nepočula iba ja ju ? Ďakujem veľmi pekne ❤️

hanata
18. aug 2020

@nataly29 Rodic pocuva detsku jednotku, ale ked na rodicovskej stlacis mikrofon, dieta ta pocuje, kym to tlacidlo drzis. Napr. upokojit po zobudeni, ze uz ides...

nataly29
autor
18. aug 2020

@hanata ďakujem krásne ❤️

hanata
18. aug 2020

@nataly29 Za malo. Na webe su aj videorecenzie.

diaem
19. aug 2020

@hanata a mozem saspytat v pohode to prejde cez hrube steny? Rsp aku mas skusenost s dosahom? Dakujem

hanata
19. aug 2020

@diaem 3 nosne steny z ytongu + jedna betonova deka a plus este asi 15m na dvore.

diaem
19. aug 2020

@hanata skvele a este prosim ta.. to co snima dieta musi byt stale v elektrike alebo je to aj na baterie?

hanata
19. aug 2020

@diaem Pre deti len v elektrike. Ja to napajam aj na powerbanku, napr v kociku.

diaem
20. aug 2020

@hanata hej? Da sa na powerbanku? Tak to by bolo skvele, aspon to potrebujem.. a naozaj si spokojna teda? Uz strasne dlho nieco vyberam a som z toho akasi mimo..

era777
20. aug 2020

@nataly29 ja som zvazovala kupu tiez, nakoniec som si kupila normalnu kameru za 40e a paradicka, tiez ma vsetky tie funkcie zvuk, mikrofon, detekcia pohybu, nocne videnie, otacanie do kazdej strany ....a spokojna som ☺️ v mobile mam appku a cez mobil si to vsetko riadim 🙂

hanata
20. aug 2020

@diaem Ano, jasne, bezne to tak vyuzivam v kociku alebo u nasich, ked sa mi nechce brat kabel. Detska jednotka na powerbanku a rodicovska nabita. Vydrzi tak 2-3h cca? Neviem presne.

diaem
20. aug 2020

@hanata ok dakujem moc..

kocere
Odpoveď bola odstránená