Výber plienok pre novorodencov - Pampers, Babylove alebo Huggies
Plienky Klasika Pampers? Nemusia sadnúť viem, sú parfumované.
Babylove?
Huggies?
Poprípade nejaké overené. Nechcem zbytočne kupovať
Babylove.som mala, pokym nebolo,dieta viac aktivne. Lebo su take makksie, akoby sa pozhrnali a pretekali.
Ale novorodencovi stacia. No vadilo mi, ze smrdeli akoby po chlore......potom som ich vymenila
za mna hipp, ale drahe ako maria.. pouzivala som neskor babylove lebo to bol rychloobratkovy tovar :D
@anonymes pre novorodenca boli super bella happy, neskor som kupovala vacsinou tescove alebo DM. Vlhcene som pouzivala len v terene, doma som umyvala.
Novorodenca prebalujes aj 12x za den tam.ich zahuci izaj dost.mne sa pacili aj tesco.premium aj babylove.ked prisli prikrmy zacala viac reagovat presla som na pampers premium .
Ja som mala Hipp a hned som presla na Eco by Naty. Utierky ziadne, pekne vzdy pod vodu, alebo tie velke tampony nano new vo vode. Nikdy nemal ani pupak na zadku. Ja som predtym dlho robila na jaslickaroch a hlavne dievcatkam tie vlhcene utierky robili zle. V praci sme sa vtedy rozhodli ich prestat pouzivat a situaciu to vela detom tam dole dost zlepsilo. Takze som pri svojom isla overenou metodou. Tiez som malo kremu pouzivala. Iba co bolo nutne. Inak nie.
Na zaciatok Babylove. Potom Pampers. Vlhcene vzdy len Pampers, podla mna boli idealne vlhke. Dm vlhcene sa mi zdali suche.
@anonymes my sme mali pampers pretože babylove nulky mali často výpadok. Keď už malá pribrala tak sme kupovali len babylove plienky a u nás sa najviac osvedčili pampers vlhčené utierky, babylove aj všetky ostatné boli za mňa suché oproti pampers...
Plienky som striedala Papmers premium care, Kolorky a Babylove. Vlhcene utierky Waterwipes. Ale tie som pouzivala len ked sme sli mimo domov. Doma som pouzivala olej Medvidek s perlanom.
@anonymes pri 2detoch som používala lupilu, za mňa super aj cena aj kvalita, babylove som tiež skúšala ale tie mi precikávali, vlhčené zo začiatku Bupi/Nivea, neskôr Babylove z DM
@anonymes ja som pri oboch detoch pouzivala od narodenia Pampers premium care a ked podrastli, presla som na Babylove, aj plienky aj vlhcene.
Objednávali sme hugies, lipidov a teraz už dlho mame mamabär z Amazon. Su super, nepremeškajte. Ibcas sme mali tie pampers premium care bez všetkého možného. Su myslím len do určitej veľkosti. Všetky ostatné pampersky mi smrdeli. Ibcas aj tie z DM značky boli fajn. Hipp tiez ok.
Amazon mamabär au super a aj vlhčené od nich, 99% vody, ziadne chémie.
Tie iné značky sme vacsinou kupovali, ked bol výpadok akebo sme minuli viac a objednávka mala prísť o par dni. Vrelo odporúčam.
My používame od narodenia klasiku Pampers, ale spokojná som bola aj z Fred&flo. A vlhčené utierky my konkrétne len z pepca 😉
Pampers ale nie tie klasické, ale pampers harmonie. Ostatné otras
Mali sme Babylove, vyhovovali. Z Pampers sa vyhadzal. Teraz (2r) už pouzivame Pampers nočné gaťkové

Plienky som používala Babylove, utierky Water Wipes. Teraz už kupujem hocijaké.