icon

Využili ste zľavu 30 € na monitor dychu od Unionu?

sekacik2011
24. nov 2025

Ahojte, využili ste niekto 30€ zľavu na nákup monitora nanny v Unione? Ak ste ho kupovali v 3 trimesti, aký doklad ste dávali o tom, že ste v 3 trimestri? Ďakujem

cyberk
24. nov 2025

Vsak kupis nanny, a ked sa ti narodi dieta, prihlasis ho do union a vyziadas si preplatenie tych 30e 🙂

sekacik2011
autor
26. nov 2025
@cyberk

Vsak kupis nanny, a ked sa ti narodi dieta, prihlasis ho do union a vyziadas si preplatenie tych 30e 🙂

@cyberk áno ale ja sa pýtam čo tam dokladám, že som bola v 3 trimestri.. lebo som 27tt plus 2 a na infolinke mi nevedli odpovedat ci to berú ako 3 trimester uz

cyberk
26. nov 2025

Mas ukonceny 27tt? Mas, tak nechapem, co nevies vypocitat, ked je jasne stanovene, ze treti trimester zacina na zaciatku 28. tyzdna.
Nanajvys v tehotenskej knizke mas napisane planovany den porodu, mozes si ju odfotit, oni si to pak vedia tiez vypocitat aj keby si porodila o 2 tyzdne neskor…
ak je stale problem s matikou, pockaj si par dni a pak kup, nie je sa kam ponahlat ;)

sekacik2011
autor
26. nov 2025
@cyberk

Mas ukonceny 27tt? Mas, tak nechapem, co nevies vypocitat, ked je jasne stanovene, ze treti trimester zacina na zaciatku 28. tyzdna.
Nanajvys v tehotenskej knizke mas napisane planovany den porodu, mozes si ju odfotit, oni si to pak vedia tiez vypocitat aj keby si porodila o 2 tyzdne neskor…
ak je stale problem s matikou, pockaj si par dni a pak kup, nie je sa kam ponahlat ;)

@cyberk ja som im písala preto lebo podľa termínu pôrodu som v 27tt plus 2 a podľa poslednej menštruácie ešte nie som v 28tt… nekupovala by som to ani tak skoro ale hrozí mi predčasný pôrod a stále striedam nemocnicu a ležanie doma, tak chcem mať už všetko nakúpene, aby som to potom z nemocnice nemusela riešiť a na infolinke mi nejako nevedia odpovedať no..