Základná výbava látkových plienok - skúsenosti
Ahojte, chcela by som poprosiť mamičky, ktoré majú s týmto skúsenosti či by mi vedeli poradiť. Na trhu je toľko druhov, all in one, tie ktoré sa skladajú a som v tom kus stratená. 🙂 našla som na nete túto sadu, myslíte že to bude fajn alebo je to blbosť alebo čo k nej ak tak dokúpiť? Ďakujem pekne 🙂
@zlaticko118 aj ja som skladala obdlzniky ale to kazde kako som mohla prat pullku ..strasne sa jej to pomotalo a skrcilo a vsetko bolo od hovienka...teraz skladam novosklad do toho este jeden obdlznik a na to semtam separacku na vlhko fleesovu a na to separacku na hovienko...aj moj muz ich nenavidi ..aj malej vravel vkuse "aj ty ich tak nenavidis ako ja ?" az do silvestra kedy mala mala jednorazovky a plakala ze ich nechce a susurka vystipana z tej chemie.. to hned jak sa pocikala sa aj chytala medzi nohy
@lavieenrose no ja som na to nemala nervy, kym bola malicka s druha vec, ze bola strasne drobna a tie plienky jej bolito vsetky obrovske. Aj pampers sme museli pouzivat velkost 0. Ked podrastla a vedela som uz, kedy cika a kaka, tak to bolonedokaze ovela lepsie, dalo sa hned konat, ale vylucne latkovsnie nebolo nic pre mnamna. Napr.manzel jej za celyto cas nedal latkovu ani raz

@willino1 : to je tiež aj u mna dôvod prečo latkujem aj keď nie 100% stále je to lacnejšie ako byť plne na jednorazovych. Dcéra bola na vianoce v nemocnici prišli sme domov a začala hnackovat no to sa s latkovymi nedalo ustat, takže jednorazové asi 2 tyzdne iba, no zaplakala som dosť v obchodoch