10 hodín denne v práci
Mam moznost pracovat za super plat, avsak neviem ci by som to zvladla od po-pi 10h v praci, pracujete tak niekto? Da sa to zvladnut?
Nerozhodujem sa podla zien na konovi, pytala som sa na rady ci sa to da zvladnut, ako ste to zvladali vy to je rozdiel
Ved vyskusaj uvidis mas 3m na rozmyslenie si ..ked nemas deti nemalo by to byt nic strasne .Poznam zenu co ma 3deti a cez vikend robi 12h niekiedy aj 20h v sklenniku zbiera hryby..Ked sa ti nebude pocit das vypoved a najdes si nieco ine.
To bola dobra rada o tej skusobnej dobe nahodou. Vyskusas uvidis
Mila autorka, ano, da sa to zvladnut. Ja takto fungujem uz 20 rokov.
Pre mňa ľudia sediaci v kancli na zadku, sa nenarobia. Môj názor.
Ja som takto robila 6 rokov (v inom obore), ale vyhorela som pri takomto tempe. Praca ma mega bavila, dobre som zarabala, len som si nevedela predstavit toto a deti. Skoncila som pred 30tkou, ked som chcela otehotniet a vedela som,ze s takymto tempom to nedam. Teraz mam dve deti, robim viac menej to iste len s flexibilnejsimi hodinami a za menej penazi, ale s detmi je to lepsie. Na par rokov bez rodiny na zarobenie a ked ta to bude bavit, tak kludne, da sa to
@alguno pracovala som vo vyrobe, v stoji, makala som ako fretka, niekedy aj 12tky. Pracovala som v obchode, v potravinach, tahala som tam brigadne 16tky. Pracovala som v kancli, aj homeoffice a poviem ti, ze praca hlavou je rovnako narocna ako praca rukami. A ked si to porovnam, tak obcas sa citim este viac vyflusnuta nez pri linke, hoci sedim na riti doma a "klikam" do pc.
Autorka, 10 hodin pri pohodovej praci je v pohode. Ako ti radia baby, vyskusaj a uvidis. Ak sa ti nebude pacit, skoncis v skusobnej dobe.
Ak si mladá, bez záväzkov, bez detí, tak sa dá. Išla by som do toho. S deťmi nie.
Ja by som do toho nesla. To sa zda, ze praca pri pc, clovek sa akoze nenarobi, ale vsetko trpi - chrbtica, oci, klby a najma kardiovaskularny system. Vsetko sa to raz na tom tele spocita, nie hned, ale po case, niekedy aj po rokoch. Plus samozrejme psychika, clovek potrebuje aj oddychovat, sportovat, relaxovat, co pri takejto praci nebude mozne.
@alguno kiez by... 😂
Mne sa nezda ten pracovny cas... oficialne by si mala robit max 40 hodin tyzdenne, myslim. Takze uz od zaciatku ten zamestnavatel neposobi velmi doveryhodne 🤔 ale viem ze otazka bola ina. No kym nemas deti, je najlepsi cas skusat svoje hranice 😀
sama nevies, co to poriadne obnasa a je to na 10h, namiesto klasickych 8..
nesla by som do toho, alebo si aspon poriadne zisti, co budes robit. aby si potom nepadla na hubu uz na treti den, ze sa spamatas, kolko mas nalozene na pleciach a mas byt 10h v robote…
Tak sa potom nepýtajte a skúste

Bez deti uplne v pohode