Administratívna práca na doma

28. nov 2021

Ahojte, viete mi prosím poradiť nejakú administratívnu prácu na doma na privyrobenie? Ďakujem 🙂

sissy27
28. nov 2021

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Čo takto napísať niečo o svojom vzdelaní, kvalifikácii, praxi, schopnostiach, časových možnostiach…?
Z toho ako si sa odprezentovala to vyzerá, že nevieš nič, len sa ti nechce vyliezť z domu a potrebuješ peniaze 🤷‍♀️

autor
28. nov 2021

mám vyštudovanú vysokú školu sociálna práca, viem pracovať s programami excel, word, časovo viem hlavne vo večerných hodinách, vedela by som pomôcť s nejakým nahadzovanim tabuliek, zoradovanie, prepisovanie a podobne

squ1rrel
28. nov 2021

Vyhľadaj si Virtual Assistant jobs.

iwesska
28. nov 2021

Treba si pohladat na profesii podla zadanych kriterii,alebo v mestskych skupinach na FB hladat. Tych pozicii nie je tolko,zeby to tu hromadne robili stovky zien.

nelca84
28. nov 2021

Nehnevaj sa, ale word a excel ovladaju aj deti na zakladnej skole... na tom asi nezarobis

autor
28. nov 2021

@nelca84 áno je mi to jasné rozumiem ☺️

autor
28. nov 2021

@iwesska ďakujem skúsim

autor
28. nov 2021

@squ1rrel ďakujem

sissy27
28. nov 2021

Nechcem byť zlá, ale úplný základ na to, aby si si našla nejakú prácu alebo brigádu, je vedieť sa odprezentovať a aktívne hľadať. A ty nevieš ani to. Pre serióznych zamestnávateľov si s takýmto prístupom nezaujímavá a nepoužiteľná, nikto nebude strácať čas s tým, aby z teba ťahal informácie ako žuvačku z chlpatej deky. Za ten čas čo by venoval zisťovaniu o tebe si vie vybrať z 10 iných záujemcov, ktorí o sebe rovno povedali všetko podstatné. A hlavne si na úplne zlej platforme s hľadaním práce. Zeleninu do polievky tiež nezháňaš v elektre, že?
Neber to v zlom, skús si z toho niečo zobrať.

autor
28. nov 2021

@sissy27 ďakujem, nie neberiem to v zlom vôbec ☺️ áno som si vedomá že to je moja chyba nevedieť sa odprezentovať a pritom som robievala diplomové práce sestre cele komplet aj číslovanie, obsahy a nebrala som za to nič.. iba som vyskúšala či sa tu náhodou niečo také nenájde..že by som vypomohla za menej peňazí

natalienka12
28. nov 2021

Pohľadaj prácu na iných miest, tu sa len kváskuje, pečie, varí, zdobí adventný veniec, háčkuje a zdieľajú rady, ako čo najviac o**ť sociálny systém a dostať čo najvyššiu materkú, podporu, PN, očr a nevime aké dávky ešte, nedvihnúť zadok z gauča aspoň 10 rokov po pôrode 😝 ale úprimne, za tieto schopnosti čo si uviedla ti málokto zaplatí a ak áno, tak veľmi málo, lebo to vie robiť každý priemerne počítačovo gramotný človek.

mariet24
28. nov 2021

Tak skús to písanie prác, tiež som to robila na materskej, normálne som napísala mailom na kontakt na stránkach, všelijaké tie podklady k záverečným prácam.... Našli som si pár stránok a poslala žiadosti ..

maria1989
28. nov 2021

Ked vies pisat diplomovky, niektore firmy hladaju prave takychto ludi.

savanna
28. nov 2021

@nelca84 tak nie je vediet Excel ako vediet Excel, v Exceli sa da aj programovat cez VBA, robit datove analyzy a vselico ine. Netvrdila by som, ze toto vedia deti na ZS. Ale toto sa asi clovek na socialnej praci nenauci.