Aj vy sa tak tešíte na výplatu?
Aj vy sa tak vždy tešíte na výplatu? Si počítam koľko to vyjde každý mesiac. Oslobodím sa niekedy od toho?
@anonym_autor oslobodis sa, zjavne si asi nutena to sledovat. mozno kebyze lepsie zarabas alebo hospodaris, to takto sledovat nemusis. na vyplatu som sa tesila ale preto, ze som si z nej kazdy mesiac setrila.
@anonym_autor oslobodis sa, zjavne si asi nutena to sledovat. mozno kebyze lepsie zarabas alebo hospodaris, to takto sledovat nemusis. na vyplatu som sa tesila ale preto, ze som si z nej kazdy mesiac setrila.
@anonym_b61c82 nezarábam až tak malo, tiež šetrím každý mesiac z nej odložím cca 1500 ale mám pocit že mi z toho už šibe
Toto by som nechcela. Furt myslieť na peniaze.
@anonym_b61c82 nezarábam až tak malo, tiež šetrím každý mesiac z nej odložím cca 1500 ale mám pocit že mi z toho už šibe
@anonym_autor ak odlozis 1500€ kazdy mesiac a napriek tomu takto obsesivne riesis vyplatu, tak ano nieco nie je v poriadku
@anonym_autor ak odlozis 1500€ kazdy mesiac a napriek tomu takto obsesivne riesis vyplatu, tak ano nieco nie je v poriadku
@petamich ja pracujem iba pól roka 😔a keby ta výplata bola každý mesiac rovnaká nemusím si ju dopredu počítať a viem čo čakať, aj keď cca vyjde rovnako ale je tam veľa zložiek
@anonym_b61c82 moze zarabat dobre, ale mozno ma vysoke ambicie ohladom setrenia, tak si to takto sleduje.
A aky mas dovod si to tolko sledovat? Na nieco chces za kratsiu dobu rychlo nasetrit alebo co?
@anonym_b61c82 moze zarabat dobre, ale mozno ma vysoke ambicie ohladom setrenia, tak si to takto sleduje.
@anonym_8466a6 tak potom to ma ako kazdy kto si setri a jasne ze ho to tesi.
@petamich ja pracujem iba pól roka 😔a keby ta výplata bola každý mesiac rovnaká nemusím si ju dopredu počítať a viem čo čakať, aj keď cca vyjde rovnako ale je tam veľa zložiek
@anonym_autor tak ano, kratucko, to mna tesilo tiez. nech sa dari. kvitujem ze sa snazis vyznat vo VP, pretoze to je velmi dolezite.
Ale aky mas dovod na to, ze si to pocitas? Vypocitas si ju a potom co? 🤷♀️ ako dalej pracujes s tou informaciou?
@anonym_autor kazdy mesiac mam rovnako.
@anonym_autor neriešim to, každý mesiac mám približne rovnako, iba skontrolujem, či mi prišla a či všetky platby odišli a to je celé
Dúfam že ma to prejde a nebudem už na to potom vôbec myslieť 😂
Ale aky mas dovod na to, ze si to pocitas? Vypocitas si ju a potom co? 🤷♀️ ako dalej pracujes s tou informaciou?
@petamich podla mna na nieco setri.. inak si to neviem vysvetlit. Dala si (mozno) velmi vysoky ciel, tak je pod tlakom…
Autorka, podla mna sa ukludni.. usetrit kazdy mesiac 1500€ je luxus, ja som rada, ked sa mi podari 1000€, lebo vacsinou je to skor 500€… a som tu😃
@anonym_autor na vyplatu sa samozrejme tesim, ale nic nepocitam a netocia sa mi okolo toho myslienky.
A ze ty si sa iba chcel/chcela pochvalit kolko zarobis? 😅
A ze ty si sa iba chcel/chcela pochvalit kolko zarobis? 😅
@anonym_71d401 napísala som niekde koľko zarobím?😂
@anonym_71d401 napísala som niekde koľko zarobím?😂
@anonym_autor no ked mesacne odlozis 1500 E tak cela vyplata asi nebude 1550E vsak?
@anonym_autor no ked mesacne odlozis 1500 E tak cela vyplata asi nebude 1550E vsak?
@katkaseiner bývam u rodičov zatiaľ 🙂
@anonym_autor takze im neprispievas? No fuj, hanba! 😅
@anonym_autor takze im neprispievas? No fuj, hanba! 😅
@anonym_71d401 😂😂😂
@anonym_autor len si pekne setri,super robis.
Ja tiez nezarobim malo a vzdy sa tešim ma výplatu...tiež šetrim.
Tak za mňa je zase normálne si prepočítať, že ako asi na tom tento mesiac budem, pokiaľ to nie je vždy rovnaké a nevidím na tom nič divné… tak ako mám základný prehľad o výdavkoch, tak ho chcem mať aj o príjmoch a na základe toho plánovať väčšie výdaje… ale zase aby mi iba toto šrotovalo hlavu, tak to nie 😅 možno ťa to prejde, keď budeš mať podstatnejšie veci na riešenie…
ja sa vždy teším na výplatu. 1500.- ani nezarobím (v čistom), zarobím určite menej. podarí sa mi z toho väčšinou niečo aj odložiť... ja som rada, keď ušetrím 1500,- za 5 výplat.....
ale autorka, ak si skutočná, tak si potom chorá. lebo dovoliť si mesačne odložiť 1500 eur a skučať tu, že ako prepočítavaš a počítaš, to nie je normálne, to nič v zlom.
Po 20 rokoch čo som počítala každý cent, prvý krát mi je jedno kedy pípne výplata, keďže som úplne nečakane vyhrala v decembri peniaze na tipovaní. Stále sa z toho spamätávam 🎄💫
Po 20 rokoch čo som počítala každý cent, prvý krát mi je jedno kedy pípne výplata, keďže som úplne nečakane vyhrala v decembri peniaze na tipovaní. Stále sa z toho spamätávam 🎄💫
@anonym_461503 srdečne gratulujem! ja sa o to snažím už niekoľko rokov 😀 keby aspoň 10000 som vyhrala, to by bola paráda 😀
@anonym_autor Ja sa tiež teším na výplatu, lebo si chcem kúpiť novú kabelku;)…

@anonym_autor mne to vyjde kazdy mesiac cca rovkako a malo, takze az taka radost ma nechyta