Aj vy sa tak tešíte na výplatu?
Aj vy sa tak vždy tešíte na výplatu? Si počítam koľko to vyjde každý mesiac. Oslobodím sa niekedy od toho?
@anonym_828fc4 nemam pocit, ze zavist, skor snaha na poukazanie naivity autorky. Usetrit z vyplaty, ked z nej hradis len veci osobnej spotreby a stovecku mame, ktora taha celu domacnost, nie je ziadna jadrova fyzika. A naozaj nechapem vnutornu motivaciu niekoho, na napisanie takehoto prispevku. Keby viem, ze taketo nieco pise moje dieta, tak ho necham mesiac platit komplet vsetko, aby sa mu otvorili oci a vycibrila financna gramotnost.
@anonym_5c8a8f ale ved to setri,meni na blbosti ale riadne setri a mysli na svoju buducnost,co je na tom zle???Ano nema este svoju domacnost ale to neznamena,ze robi nieco zle.Tak sa chcela pochvalit,ved je to este pomaly dieta.Tak sa tesi z toho,ze chodi do prace a setri.Tak miesto hejtu ju podporte,nech si dalej pekne setri a o rok,2 bude mat na 20percent na hypo a potom si kupi svoje.Ved tu vsetci vyplakavate,ako sa neda vyzit,ako je vsetko drahe.A ked tu clovek konecne vidi pozitivnu temu tak ju zhodite pod ciernu zem.
@anonym_828fc4 nemam pocit, ze zavist, skor snaha na poukazanie naivity autorky. Usetrit z vyplaty, ked z nej hradis len veci osobnej spotreby a stovecku mame, ktora taha celu domacnost, nie je ziadna jadrova fyzika. A naozaj nechapem vnutornu motivaciu niekoho, na napisanie takehoto prispevku. Keby viem, ze taketo nieco pise moje dieta, tak ho necham mesiac platit komplet vsetko, aby sa mu otvorili oci a vycibrila financna gramotnost.
@anonym_5c8a8f čo vy nechápete na tom že moja mama neťahá celú domácnosť? 😀😀😀 áno ťahala ju, ale už ju ma splatenú, dávam jej presnú polovicu jej nákladov, viem že sa mi ľahko žije lebo to pre mňa spravili
Našich nakladov* 😊vypočítala koľko nás vyjdú energie - dávam polku, vypočítala koľko minieme na nákupy v potravinách - dávam polku, ostatné si kupujem sama, tak čo ešte mi hoteluje? To už ani ničím rodičia nemôžu pomôcť aby nebol niekto príživník?
@anonym_5c8a8f ale ved to setri,meni na blbosti ale riadne setri a mysli na svoju buducnost,co je na tom zle???Ano nema este svoju domacnost ale to neznamena,ze robi nieco zle.Tak sa chcela pochvalit,ved je to este pomaly dieta.Tak sa tesi z toho,ze chodi do prace a setri.Tak miesto hejtu ju podporte,nech si dalej pekne setri a o rok,2 bude mat na 20percent na hypo a potom si kupi svoje.Ved tu vsetci vyplakavate,ako sa neda vyzit,ako je vsetko drahe.A ked tu clovek konecne vidi pozitivnu temu tak ju zhodite pod ciernu zem.
@anonym_828fc4 nikto ju pod ciernu zem nezhadzuje, vacsina reagovala na jej naivitu. Uz keby som chcela riesit, ze dokazem usetrit tolko penazi, tak v teme, kam ich investovat. Kazdy normalny rodic, ak ma z coho, sa snazi svojmu dietatu vytvorit podmienky pre lepsi start. Opakujem, tu ide o pointu tohto prispevku, ktora mne proste uteka.
Našich nakladov* 😊vypočítala koľko nás vyjdú energie - dávam polku, vypočítala koľko minieme na nákupy v potravinách - dávam polku, ostatné si kupujem sama, tak čo ešte mi hoteluje? To už ani ničím rodičia nemôžu pomôcť aby nebol niekto príživník?
@anonym_autor nič si z toho nerob, je správne bývať u rodičov keď si šetríš a samozrejme im to nevadí a podielaš sa na domácnosti, veľa mladých takúto možnosť nemá a niektorí by s rodičmi nebývali aj keby si mali požičiavať lebo nemajú dobré vzťahy, teš sa z toho že to u vás funguje
Nie, nastastie nemusim sledovat pipnutie vyplaty.

@anonym_autor nenechaj si pokazit este tu detsku radost,si mladucka,mama ti dala moznost setrit,aby si raz si mohla kupit nieco svoje.
Tu je len hrozna zavist,lebo mnohe aj s vyskou sa nepohli roky s platom ani len nad tou 1000ckou mesacne,dotoho blb chlap,a ked tu citaju ako este dieta si pekne odklada ide ich porazit od jedu.
Len si pekne odkladaj aj nadalej a tes sa z kazdeho odlozeneho eurka.Takto pomozem aj ja synovi,ked mi o 2r skonci skolu.
Tesim sa s tebou.