icon

Aj vy sa tak tešíte na výplatu?

Dnes o 08:11

Aj vy sa tak vždy tešíte na výplatu? Si počítam koľko to vyjde každý mesiac. Oslobodím sa niekedy od toho?

Strana
z3
anonym_b76671
Dnes o 08:12

@anonym_autor mne to vyjde kazdy mesiac cca rovkako a malo, takze az taka radost ma nechyta

anonym_b61c82
Dnes o 08:13

@anonym_autor oslobodis sa, zjavne si asi nutena to sledovat. mozno kebyze lepsie zarabas alebo hospodaris, to takto sledovat nemusis. na vyplatu som sa tesila ale preto, ze som si z nej kazdy mesiac setrila.

autor
Dnes o 08:19
@anonym_b61c82

@anonym_autor oslobodis sa, zjavne si asi nutena to sledovat. mozno kebyze lepsie zarabas alebo hospodaris, to takto sledovat nemusis. na vyplatu som sa tesila ale preto, ze som si z nej kazdy mesiac setrila.

@anonym_b61c82 nezarábam až tak malo, tiež šetrím každý mesiac z nej odložím cca 1500 ale mám pocit že mi z toho už šibe

doriiis
Dnes o 08:21

Toto by som nechcela. Furt myslieť na peniaze.

petamich
Dnes o 08:24
@anonym_autor

@anonym_b61c82 nezarábam až tak malo, tiež šetrím každý mesiac z nej odložím cca 1500 ale mám pocit že mi z toho už šibe

@anonym_autor ak odlozis 1500€ kazdy mesiac a napriek tomu takto obsesivne riesis vyplatu, tak ano nieco nie je v poriadku

autor
Dnes o 08:29
@petamich

@anonym_autor ak odlozis 1500€ kazdy mesiac a napriek tomu takto obsesivne riesis vyplatu, tak ano nieco nie je v poriadku

@petamich ja pracujem iba pól roka 😔a keby ta výplata bola každý mesiac rovnaká nemusím si ju dopredu počítať a viem čo čakať, aj keď cca vyjde rovnako ale je tam veľa zložiek

anonym_8466a6
Dnes o 08:34
@anonym_b61c82

@anonym_b61c82 moze zarabat dobre, ale mozno ma vysoke ambicie ohladom setrenia, tak si to takto sleduje.

anonym_8466a6
Dnes o 08:35

A aky mas dovod si to tolko sledovat? Na nieco chces za kratsiu dobu rychlo nasetrit alebo co?

anonym_b61c82
@anonym_8466a6

@anonym_b61c82 moze zarabat dobre, ale mozno ma vysoke ambicie ohladom setrenia, tak si to takto sleduje.

@anonym_8466a6 tak potom to ma ako kazdy kto si setri a jasne ze ho to tesi.

anonym_b61c82
@anonym_autor

@petamich ja pracujem iba pól roka 😔a keby ta výplata bola každý mesiac rovnaká nemusím si ju dopredu počítať a viem čo čakať, aj keď cca vyjde rovnako ale je tam veľa zložiek

@anonym_autor tak ano, kratucko, to mna tesilo tiez. nech sa dari. kvitujem ze sa snazis vyznat vo VP, pretoze to je velmi dolezite.

petamich
Dnes o 08:40

Ale aky mas dovod na to, ze si to pocitas? Vypocitas si ju a potom co? 🤷‍♀️ ako dalej pracujes s tou informaciou?

domkakvet
Dnes o 08:41

@anonym_autor kazdy mesiac mam rovnako.

anonym_cf2ba3
Dnes o 08:42

@anonym_autor neriešim to, každý mesiac mám približne rovnako, iba skontrolujem, či mi prišla a či všetky platby odišli a to je celé

autor
Dnes o 08:42

Dúfam že ma to prejde a nebudem už na to potom vôbec myslieť 😂

anonym_d72a94
Autor odpoveď zmazal
anonym_8466a6
Dnes o 08:44
@petamich

Ale aky mas dovod na to, ze si to pocitas? Vypocitas si ju a potom co? 🤷‍♀️ ako dalej pracujes s tou informaciou?

@petamich podla mna na nieco setri.. inak si to neviem vysvetlit. Dala si (mozno) velmi vysoky ciel, tak je pod tlakom…

Autorka, podla mna sa ukludni.. usetrit kazdy mesiac 1500€ je luxus, ja som rada, ked sa mi podari 1000€, lebo vacsinou je to skor 500€… a som tu😃

simsalabim
Dnes o 09:00

@anonym_autor na vyplatu sa samozrejme tesim, ale nic nepocitam a netocia sa mi okolo toho myslienky.

anonym_71d401
Dnes o 09:12

A ze ty si sa iba chcel/chcela pochvalit kolko zarobis? 😅

autor
Dnes o 09:15
@anonym_71d401

A ze ty si sa iba chcel/chcela pochvalit kolko zarobis? 😅

@anonym_71d401 napísala som niekde koľko zarobím?😂

katkaseiner
Dnes o 09:16
@anonym_autor

@anonym_71d401 napísala som niekde koľko zarobím?😂

@anonym_autor no ked mesacne odlozis 1500 E tak cela vyplata asi nebude 1550E vsak?

autor
Dnes o 09:16
@katkaseiner

@anonym_autor no ked mesacne odlozis 1500 E tak cela vyplata asi nebude 1550E vsak?

@katkaseiner bývam u rodičov zatiaľ 🙂

anonym_71d401
Dnes o 09:25
@anonym_autor

@anonym_autor takze im neprispievas? No fuj, hanba! 😅

autor
Dnes o 09:25
@anonym_71d401

@anonym_autor takze im neprispievas? No fuj, hanba! 😅

@anonym_71d401 😂😂😂

anonym_828fc4
Dnes o 09:26
@anonym_autor

@anonym_autor len si pekne setri,super robis.

anonym_df12e4
Dnes o 09:57

Ja tiez nezarobim malo a vzdy sa tešim ma výplatu...tiež šetrim.

lindous
Dnes o 10:44

Tak za mňa je zase normálne si prepočítať, že ako asi na tom tento mesiac budem, pokiaľ to nie je vždy rovnaké a nevidím na tom nič divné… tak ako mám základný prehľad o výdavkoch, tak ho chcem mať aj o príjmoch a na základe toho plánovať väčšie výdaje… ale zase aby mi iba toto šrotovalo hlavu, tak to nie 😅 možno ťa to prejde, keď budeš mať podstatnejšie veci na riešenie…

amdornik
Dnes o 11:22

ja sa vždy teším na výplatu. 1500.- ani nezarobím (v čistom), zarobím určite menej. podarí sa mi z toho väčšinou niečo aj odložiť... ja som rada, keď ušetrím 1500,- za 5 výplat.....

ale autorka, ak si skutočná, tak si potom chorá. lebo dovoliť si mesačne odložiť 1500 eur a skučať tu, že ako prepočítavaš a počítaš, to nie je normálne, to nič v zlom.

anonym_461503
Dnes o 11:29

Po 20 rokoch čo som počítala každý cent, prvý krát mi je jedno kedy pípne výplata, keďže som úplne nečakane vyhrala v decembri peniaze na tipovaní. Stále sa z toho spamätávam 🎄💫

amdornik
Dnes o 11:54
@anonym_461503

Po 20 rokoch čo som počítala každý cent, prvý krát mi je jedno kedy pípne výplata, keďže som úplne nečakane vyhrala v decembri peniaze na tipovaní. Stále sa z toho spamätávam 🎄💫

@anonym_461503 srdečne gratulujem! ja sa o to snažím už niekoľko rokov 😀 keby aspoň 10000 som vyhrala, to by bola paráda 😀

nikoletta1712
Dnes o 11:59

@anonym_autor Ja sa tiež teším na výplatu, lebo si chcem kúpiť novú kabelku;)…

Strana
z3