Aká bola vaša najlepšia práca?
Ahojte, podeľte sa a napíšte aká bola/je vaša najlepšia práca ktorú ste mali/máte?
Aká je to pozícia, náplň práce, prečo vás baví 😊 Možno budete inšpiráciou pre ľudí, ktorí nevedia akým smerom sa vybrať 😊
@martinkatinka no ale 90% problem je zamestnavatelia si rozkazuju a dost obmadzuju zazila som to na vlastnej kozi predoslych zamestnaniach taktiez rodinny prislusnici zazili podobne.
No a neviem ci nejake praci na zmluvu sa mozem o 19 vecer rozhodnut “ beriem last minute” o 21 sadam do auta a odchadzam:D... a urobit to 4-5x v roku 🙂)) to asi tazko🙂)) ja som zvyknuta na take🙂))
@akinom0077 a potom ju svist balil do folie
Ked som chodila do skoly brigada v zmrzlinovom stanku
Najlepsiu pracu mam teraz - podnikam. A predtym bola moja naj praca na pozicii manazerky, kde bolo sice vela roboty, ale niekedy aj nie a stihla som si v praci aj filmy pozriet, plus som mala skveleho sefa, ktory by mi zniesol aj modre z neba. A aj plat zvysil vzdy, ked som si vypytala. 🙂
Keď sme mali našu restauraciu s manželom 😍 žiaľ, život to zariadil inak a musela som sa zamestnať. Teraz pracujem ako veduca restiky / sefkucharka ❤️ ja svoju prácu milujem a iné by som nerobila

@martinkatinka ako som pisala na zaciatku... prijem je nadpriemerny. Ked som na dovolenke alebo doma kolegovci predaju vzdy nieco s mojich nehnutelnosti takze aj tak zarobim.