icon

Aká bola vaša najlepšia práca?

14. máj 2021

Ahojte, podeľte sa a napíšte aká bola/je vaša najlepšia práca ktorú ste mali/máte?
Aká je to pozícia, náplň práce, prečo vás baví 😊 Možno budete inšpiráciou pre ľudí, ktorí nevedia akým smerom sa vybrať 😊

Strana
z2
akinom0077
15. máj 2021

@martinkatinka ako som pisala na zaciatku... prijem je nadpriemerny. Ked som na dovolenke alebo doma kolegovci predaju vzdy nieco s mojich nehnutelnosti takze aj tak zarobim.

akinom0077
15. máj 2021

@martinkatinka no ale 90% problem je zamestnavatelia si rozkazuju a dost obmadzuju zazila som to na vlastnej kozi predoslych zamestnaniach taktiez rodinny prislusnici zazili podobne.
No a neviem ci nejake praci na zmluvu sa mozem o 19 vecer rozhodnut “ beriem last minute” o 21 sadam do auta a odchadzam:D... a urobit to 4-5x v roku 🙂)) to asi tazko🙂)) ja som zvyknuta na take🙂))

loginexistuje
15. máj 2021

@akinom0077 a potom ju svist balil do folie

monikazzz
Odpoveď bola odstránená
monikazzz
Odpoveď bola odstránená
monikazzz
Odpoveď bola odstránená
monikazzz
Odpoveď bola odstránená
monikazzz
Odpoveď bola odstránená
juliacenc
21. aug 2024

Ked som chodila do skoly brigada v zmrzlinovom stanku

monikazzz
Odpoveď bola odstránená
monikazzz
Odpoveď bola odstránená
monikazzz
Odpoveď bola odstránená
monikazzz
Odpoveď bola odstránená
monikazzz
Odpoveď bola odstránená
monikazzz
Odpoveď bola odstránená
monikazzz
Odpoveď bola odstránená
monikazzz
Odpoveď bola odstránená
monikazzz
Odpoveď bola odstránená
monikazzz
Odpoveď bola odstránená
monikazzz
Odpoveď bola odstránená
monikazzz
Odpoveď bola odstránená
monikazzz
Odpoveď bola odstránená
monikazzz
Odpoveď bola odstránená
17alexis
21. aug 2024

Najlepsiu pracu mam teraz - podnikam. A predtym bola moja naj praca na pozicii manazerky, kde bolo sice vela roboty, ale niekedy aj nie a stihla som si v praci aj filmy pozriet, plus som mala skveleho sefa, ktory by mi zniesol aj modre z neba. A aj plat zvysil vzdy, ked som si vypytala. 🙂

konikmodry111
21. aug 2024

Keď sme mali našu restauraciu s manželom 😍 žiaľ, život to zariadil inak a musela som sa zamestnať. Teraz pracujem ako veduca restiky / sefkucharka ❤️ ja svoju prácu milujem a iné by som nerobila

Strana
z2