Aká je práca v call centre?
Co yo je za prácu?Už ste mali takú možnosť to vyskúšať.dakujem
No neviem práveže tam bolo spomínané sko ako brigáda. Ze vraj nahovaranie do zdravotnej poistovne dovera
Ci chem byť v teréne alebo volať priamo dotycnemu
A to celý deň. To ma asi porazi
Pokiaľ nemáš byť na zákazníckej podpore a teda že ľudia volajú tebe keď niečo potrebujú, tak by som to ani neriešila. Hovorím z vlastnej skúsenosti 😀
No to je teda bizniss.V dnešnej dobe.
Ja som robila vo firme, kde sme mali niečo podobne (kolegyňa). Denne vybavila cca 200 hovorov. U teba to bude asi menej, neviem koľko na jeden hovor? Ak si zrátas, že 8 hodín ma 480 minút....no, robota na prášky
Robila som chvíľu, ale tak to bol troška iný typ call centra, vydržala som tam mesiac popravde 😂 Lenže taká práca proste nie je pre každého, ja osobne na to povahu nemám, nevedela som sa odosobniť. Riešila som nedoplatky za elektrinu (zse) a tam ti tí ľudia nadávajú úplne v pohode do p. na dennej báze, ako keby si teda ty za to mohla. 👎
Viem momentalne o spolocnosti, kde hladaju cloveka na zakaznicku podporu, riesia sa len prijate hovory, ziaden predaj. Akurat treba dobre vediet anglicky. Praca sa vykonava z domu.
@en123456 co sa konktrtne jedna dakujem
Klobúk dole, kto robí na call centre zameranom na predaj alebo reklamácie a vydrží dlhšie ako mesiac