icon

Aká je práca v call centre?

10. apr 2024

Co yo je za prácu?Už ste mali takú možnosť to vyskúšať.dakujem

taynee
Odpoveď bola odstránená
autor
10. apr 2024

No neviem práveže tam bolo spomínané sko ako brigáda. Ze vraj nahovaranie do zdravotnej poistovne dovera

autor
10. apr 2024

Ci chem byť v teréne alebo volať priamo dotycnemu

taynee
Odpoveď bola odstránená
autor
10. apr 2024

A to celý deň. To ma asi porazi

eko22
10. apr 2024

Pokiaľ nemáš byť na zákazníckej podpore a teda že ľudia volajú tebe keď niečo potrebujú, tak by som to ani neriešila. Hovorím z vlastnej skúsenosti 😀

autor
10. apr 2024

No to je teda bizniss.V dnešnej dobe.

hipuska
10. apr 2024

Ja som robila vo firme, kde sme mali niečo podobne (kolegyňa). Denne vybavila cca 200 hovorov. U teba to bude asi menej, neviem koľko na jeden hovor? Ak si zrátas, že 8 hodín ma 480 minút....no, robota na prášky

taynee
Odpoveď bola odstránená
hoffmanka
10. apr 2024

Robila som chvíľu, ale tak to bol troška iný typ call centra, vydržala som tam mesiac popravde 😂 Lenže taká práca proste nie je pre každého, ja osobne na to povahu nemám, nevedela som sa odosobniť. Riešila som nedoplatky za elektrinu (zse) a tam ti tí ľudia nadávajú úplne v pohode do p. na dennej báze, ako keby si teda ty za to mohla. 👎

sisamisaaa
Autor odpoveď zmazal
taynee
Odpoveď bola odstránená
caroline_
10. apr 2024

@hoffmanka asi tak, ja som tak vydržala 11 mesiacov a minulý mesiac som dala výpoveď odtiaľ

en123456
10. apr 2024

Viem momentalne o spolocnosti, kde hladaju cloveka na zakaznicku podporu, riesia sa len prijate hovory, ziaden predaj. Akurat treba dobre vediet anglicky. Praca sa vykonava z domu.

bublinka1426
10. apr 2024

@en123456 co sa konktrtne jedna dakujem

vikisisi
10. apr 2024

Klobúk dole, kto robí na call centre zameranom na predaj alebo reklamácie a vydrží dlhšie ako mesiac