Aká je práca v Lidli?
Ahojte, rozmýšľam nad zmenou povolania a všimla som si ponuky v Lidli. Avšak som čítala od par nespokojných ľudí, že je to tam hrozne. Chcem sa spýtať naozaj je to taka katastrofa? Alebo je to len pár zatrpknutých jedincov, ktorých odtiaľ vyrazili. Ideálne ak aj niekto momentálne pracuje, viete mi podať info prosim? Žilinský kraj
@medvedmis asi závisí od toho, ktorý Lidl. Kamarátka si veľmi chváli, odpracuje fond a potom ešte chodí do druhej práce - a to je samoživiteľka. Majú však super vedúcu a dobrý kolektív.
casto fyzicky narocne - s tym treba ratat... ak nie si fyzicky zdatnejsia, budes od tial chodit ako z bane
@medvedmis Ahoj, pracujem tam ako brigadnicka neviem ci si sa rozhodol/la tam pracovat alebo nie, ale za mna u nas na filialke je to katastrofa od rana 8h vykladam stale len tovar( mala som byt za pokladnou) a je to nieco co sa ledva da vydrzat lebo u nich musis mat tempo jak sonic. Mam 19 rokov ale pocas tejto skusenosti som zistila ze uz nikdy NIKDY v zivote sa tam nevratim, dali mi naucit sa 200 PLUkódov ktore viem vsetky a za pokladnu ma stale nedaju, a potom sa este postazuju manazerovi ze vykladam pomali, no pocas smeny na ktorej som ja nevyklada nikto iny, kolektiv na hovno ohovaraju sa navzajom, su medzi nimi obrovsky rasisti.Ked vkroci niekro tmavsej pleti uz ho sleduju uz hned musi kradnut, zaraza ma to lebo som polovicna romka a zeny co tam su polovica z nich ma muzov romov. A zo zdravotnej stranky horsie byt nemoze mam take bolesti chrbta ze to nieje mozne taham paletakom hrozne tazke palety a oni maju elekrický,no ja ani neviem ako to budem dalej zvladat, ak mas rodinu ano oplati sa koli peniazom ak musis, ale mlady ludia nech si tym zdravie nenicia.

Skus, uvidis, bud to das alebo nie..