Aká je pracovná doba pomocnej sily v školskej kuchyni?
Ahojte, dostala som ponuku ísť pracovať ako pomocná sila do kuchyne na základnú školu. Zaujíma ma, aká je asi pracovná doba na tejto pozícii a či počas prázdnin si čerpáte dovolenku alebo ako to funguje? Ďakujem za všetky odpovede.
Pracovná doba je ako píšu hore,(u nás do 14:30) cez prestávku sa maľuje, upratuje a máme aj letné tábory pre ktorých sa varí, na dovolenke sa prestriedame
@anonym_autor Pracovná doba je od 7 do 15, cez letné prázdniny sú doma celý júl a prvé 2 augustové týždne. Posledné 2 augustové týždne sa upratuje a chystá sa kuchyňa na ďalší školský rok. Prázdniny sa riešia dovolenkou alebo paragrafom/pnkou. Cez zimu sú doma 3 týždne, jarné prázdniny týždeň.
Ak hľadáš prácu popri malých deťoch je to dobrá voľba, len málo platia 650-700 eur v čistom.
@anonym_autor Áno tak ako píšu. Bud od 6,alebo od 7 do tej druhej ,tretej,niekde aj dlhšie. A je to drina riadna za minimálnu mzdu v podstate. Ale ak je dobrý kolektív tak sa to dá vydržať. Ja som to nedávala už. Prišla som si o kríže,chrbát...

pracovná doba od 6-7 do 14-15
cez prazdniny sa niekedy upratuje kuchya ale vačšinou volno bez dovolenky