icon

Aká práca sa dá robiť popri materskej?

ninka78
14. nov 2012

Myslim nejaku pracicku popri materskej co by sa dalo stihat pri malej ale aj co to zarobit ...bez toho aby clovek cokolvek do niecoho vkladal ..

katykau
23. nov 2016

@apolonka . mám záujem: katarina.u@gmail.com. Dakujem.k

katykau
23. nov 2016

@apolonka . mám záujem: katarina.u@gmail.com. Dakujem.k
@monika386 mám záujem: katarina.u@gmail.com. Dakujem.k

murzuk
Odpoveď bola odstránená
ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
vikis5
24. nov 2016

🌸🌸🌸 Žienky,mamičky, chcete si privyrobiť popri materskej,práci?
Stačí Vám 50,100 alebo chcete niekoľko stoviek eur mesačne?

Teraz akcia - katalog zadarmo!!

farmasi666
25. nov 2016

Hľadám žienky do svojho farmasi tímu, ktoré by si radi privyrobili. Zo začiatku zarobíte menej, no časom to môže byť oveľa viac, všetko závisí od vašej šikovnosti. Vytvorte si príjem v pohodlí domova. Kto má záujem, správa 🙂

iivanah
25. nov 2016

Hľadáte možnosť dlhodobého privyrobenia alebo chcete nakupovať so zľavou?
Môžete spolupracovať s mladou slovenskou firmou, ktorá má v ponuke parfémy, pleťové oleje a krémy, masážne gély a oleje, ručne vyrábané mydlá, doplnky stravy a veľa iných. Spoločnosť predáva najmä výrobky českej firmy TopVet, pôsobiacou na trhu so špičkovou prírodnou kozmetikou už 25 rokov, jej výrobky sú ponúkané i v lekárňach ale za oveľa vyššie ceny. Všetky naše produkty sú v Bio-kvalite a za dostupné ceny.
Pripojiť sa môžete bez vstupných a iných poplatkov.
Bližšie info správa.

monika386
Odpoveď bola odstránená
majulienka19
Odpoveď bola odstránená
jajka234
9. jan 2017

@majulienka19 o co presne ide

barinkova
9. jan 2017

@nikuska4 neda sa ti napisat meil pisem sem prosim info do ss

katusik19
9. jan 2017

@zuzka444 vyplacaju v ck alebo v eurach?

tiburon1
16. jan 2017
Používateľ tiburon1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tiburon1.

Nekliká niekto ORBISBUX ? Že či vyplácajú.Je to klasická klikačka ale dá sa tam pekne naklikať peniaze,ja som registrovaný od 2.1.2017 a už mám 23 dolárov len problém je že keď dám vyplatiť tak musím mať pod sebou 10 referálov tak ak niekto má záujem tu je link
http://orbisbux.com/?ref=guapasue
A za registráciu teraz dávajú 3 doláre

27nika
23. jan 2017

Baby, ak chcete dostať výrobky od dr.Gerard, tak sa zaregistrujte: https://ekspert.streetcom.sk/…/a4cbde55e121d4 412eac718c91d8… vyplnte zopár dotazníkov a možno Vás vyberú. Neskôr budu spúšťať aj iné kampane, kde môžete testovať výrobky rôznej značky. Už čoskoro sa začne kampaň sušienok dr Gerard, ktoré sú skvelým spôsobom, ako osláviť nejaké udalosti, tie veľké, ale aj tie malé.

bubato1
27. jan 2017

caute baby.ponukam pracu s ktorou som spokojna ja ( vyplnanie dotaznikov ,farmasi a oriflame mam za sebou ...toto nebolo to prave orechove) mam podporu ludi ktory pre tuto firmu pracuju uz roky a davaju mi typy ako si zarobit:takze sa necitim ako :tu mas katalog a predavaj .aj ked vlastne o predaj ide ale sikovno zmanazovany .no k veci za tyzden mam doma 60€ ,nebude to asi kazdy tyzden ale dala som do toho 0€ a nezaviazala som sa ziadnym mesacnym nakupom ,startovacim balickom,registracnym pollatkom...jednoducho :nepracujes nemas .pracujes : pridu aj peniaze...ak chces viac info napis spravu

julinkaz
27. jan 2017

@bubato1 prosím info 🙂

apolonka
Odpoveď bola odstránená
kamylka
28. jan 2017

Ja robim oriflame a som nadmieru spokojna odporucam kazdemu.
Viem si vyhodne nakupit pre seba s vyraznou zlavou.
Vyhoda je ze Oriflame zienky poznaju nemusite propagovat novinky, mnoho zien maju produkty odskusane takze staci ak budu vediet ze si u vas mozu objednat.
Oriflame ponuka spotrebny tovar co znamena ze su to bezne produkty do domacnosti, sprchace, sampony, ....
Staci par zakaznicok kamosky, rodina .
Mna oriflame velmi prekvapil za min cas slusne peniazky.
Info poskytnem cez IP.
Za vyskusanie nic nedas mozes len ziskat 👍

moniika05
30. jan 2017

Ja už dlhšie si privyrábam čítaním mailov, je to nenáročné a peniažky potešia.

http://www.ermail.cz/link/CcaYXYmVaNaAjaVV7mXJT...

vikis5
30. jan 2017

@apolonka ako to funguje pri to testovani sladkosti? poprosim info

vikis5
30. jan 2017

@bubato1 poprosim info

apolonka
31. jan 2017

@vikis5 sladkosti ochutnáš a dáš ich ochutnať aj tvojej rodine či priateľom a vyplníš dotazník ako chutili tebe, ako chutili iným a na svoju fb stránku by si mala vložiť fotku tých sladkostí čo ti prišli a fotku ao sa delíš s tými sladkosťami s priateľmi, čiže napr. z nejakej oslavy kde sú na stole a pod...

murzuk
Odpoveď bola odstránená
vikis5
31. jan 2017

@apolonka poprosim vas o sukromnu spravu dakujem

kamylka
31. jan 2017

@apolonka blizsie info mozem poprosit.dakujem

tiburon1
5. mar 2017
Používateľ tiburon1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tiburon1.

Ak veľa nakupujete cez net tak skúste toto ,vrátia vám peniaze za vaše nákupy
http://www.navratnepeniaze.sk/?ref=28072 Ak sa zaregistrujete cez môj link na tipli, získate hneď 10eur za registráciu https://www.tipli.sk/p/78854

ln16
Odpoveď bola odstránená
dadda
5. mar 2017

@apolonka info prosim

vikis5
Odpoveď bola odstránená
jankavt1
Odpoveď bola odstránená