icon

Aká práca sa dá robiť popri materskej?

ninka78
14. nov 2012

Myslim nejaku pracicku popri materskej co by sa dalo stihat pri malej ale aj co to zarobit ...bez toho aby clovek cokolvek do niecoho vkladal ..

jankavt1
Odpoveď bola odstránená
alexwarring
Odpoveď bola odstránená
majulienka19
Odpoveď bola odstránená
lenka1812
Odpoveď bola odstránená
betka22betka
Odpoveď bola odstránená
alexwarring
5. apr 2017

@betka22betka Myslím, že ak zarobíš menej ako je nezdanitelný základ dane, tak danove priznanie sa podávat nemusí. Ak chce kozmeticka nakupovat na príjmový doklad, tak jej odporuc, aby sa sama zaregistrovala u danej firmy, predpokladam, ze to funguje ako klasicky MLM predaj a teda by si z jej registracie mala nejaky profit, ak nech sa zaregistruje pod teba... takto bude nakupovat sama za seba a navyse bude mat k svojim nákupom fakturu, ktoru si moze dat do nakladov.

fotoarch
Odpoveď bola odstránená
ninuska92
Odpoveď bola odstránená
apolonka
Odpoveď bola odstránená
nina9225
Odpoveď bola odstránená
tiburon1
Odpoveď bola odstránená
deeena
20. apr 2017

http://orbisbux.com/?ref=Denina je to klikanie na reklamy. Ale nie take ako poznate ci poculi ste o rmail.zumail....tuto mate kazde 4hodiny 42reklam,jedna reklama je ohodnotena 0,02e stranka z reklamou sa sama zavrie. Ptm je tam este view ads. Kde mate 10 reklam na jeden den,tie su za 0,05e. Tam treba klikat na mince. Za tyzden mam 35e slusne nie?🙂

apolonka
21. apr 2017

@deeena A vyplácajú, máš už tie peniaze sutočne na účte?

mija_ja
Odpoveď bola odstránená
padol
5. máj 2017

Jedni známi to vyriešili tak, že keď jeden rodič prišiel domov, tak druhý odišiel na brigádu alebo niekam do práce, takže viem, že sa to dá urobiť takto, ale neviem či by som to tak chcel.

pipinka4
11. máj 2017

Ahojte zienky. Ponukam pracu s vybornou ekologickou drogeriou. Moznost karierneho rastu a pekne si privyrobit a ziskat zadarmo vyrobky. Kto ma zaujem prosim piste ip ;)

betina13
15. máj 2017

Ahojte, hľadáme žienku, kt. si chce privyrobiť, na denné upratovanie v popoludňajších hodinách na 2,5 hodiny denne v novom menšom súkromnom zdravotníckom zariadeni v Ružinove. Slušná mzda na hodinu + zamestnanecké výhody. Bližšie IP.

veronika198989
15. máj 2017

@mija_ja ahoj mozem poprosit blizsie info?

mija_ja
15. máj 2017

@veronika198989 Nech sa páči, poslala som správu 🙂

lenny888
17. máj 2017

@poisonblu
@mimusss
Dobry den nasla som vasu spravu na modrom konikovy na privirobenie si mozete mi napisat blizsie info dakujem ak je este aktualne 🙂

zojka07
17. máj 2017

ak by niekto chcel vyskúšať prácu na doma klikačky, u mňa overené
http://www.ermail.cz/link/lXXecAAaYaNXeJ2AJ7XJN...

pipinka4
19. máj 2017

@zojka07 ahoj ako casto ermail tebe vyplaca?

zojka07
19. máj 2017

@pipinka4 zatial mi vyplatili 1x, denne mi pridu 2-3 maily, obcas video, musi tam byt urcita suma nazbierana min. 1000 čk, alebo sa da prejst do dalsieho levelu.

pipinka4
19. máj 2017

@zojka07 iano ale ako rychlo nazbieras tu 1000?

zojka07
19. máj 2017

@pipinka4 pol roka urcite, zalezi aj od tvojej sikovnosti, da sa aj kratsie, ale aj dlhsie

pipinka4
19. máj 2017

@zojka07 lebo ja som vyzbierala prvu 1000 za dva a pol roka a druhu tiez. Preto sa pytam ze je to tam neskutocne dlho trva. Momentalne cakam na ucet peniaze . No aj splnam doporucenych skoro vzdy ich mam plnych aj maily otvaram denne tak porad ako to robis ze za pol roka sa tebe podari.

mija_ja
Odpoveď bola odstránená
zuzana12345
8. jún 2017

Ahojte, nemáte ešte prácu? Máte chuť pracovať? Ste šikovný a ambiciozny človek? Tak práve Vás hľadám ako predavača pokladníka do svojho rozrastajúceho sa tímu!!! Ponúkame stabilné zamestnanie, atraktívne finančné ohodnotenie, pracovný pomer na dobu neurčitú, skrátený pracovný úväzok alebo plný pracovný úväzok, príjemnú atmosféru v motivovanom tíme, možnosť kariérneho rastu, prvé štyri roky garantovaný nárast mzdy, tak nevahajte a prihlaste sa.🙂 Viac sa dozviete na stránke www.lidl.sk-kariera alebo profesia.sk...Tešíme sa na Vás!!! www.profesia.sk/praca/lidl-slovenska-republika/...

katie4
Odpoveď bola odstránená