Aká práca sa dá robiť popri materskej?
Myslim nejaku pracicku popri materskej co by sa dalo stihat pri malej ale aj co to zarobit ...bez toho aby clovek cokolvek do niecoho vkladal ..
@betka22betka Myslím, že ak zarobíš menej ako je nezdanitelný základ dane, tak danove priznanie sa podávat nemusí. Ak chce kozmeticka nakupovat na príjmový doklad, tak jej odporuc, aby sa sama zaregistrovala u danej firmy, predpokladam, ze to funguje ako klasicky MLM predaj a teda by si z jej registracie mala nejaky profit, ak nech sa zaregistruje pod teba... takto bude nakupovat sama za seba a navyse bude mat k svojim nákupom fakturu, ktoru si moze dat do nakladov.
http://orbisbux.com/?ref=Denina je to klikanie na reklamy. Ale nie take ako poznate ci poculi ste o rmail.zumail....tuto mate kazde 4hodiny 42reklam,jedna reklama je ohodnotena 0,02e stranka z reklamou sa sama zavrie. Ptm je tam este view ads. Kde mate 10 reklam na jeden den,tie su za 0,05e. Tam treba klikat na mince. Za tyzden mam 35e slusne nie?🙂
Jedni známi to vyriešili tak, že keď jeden rodič prišiel domov, tak druhý odišiel na brigádu alebo niekam do práce, takže viem, že sa to dá urobiť takto, ale neviem či by som to tak chcel.
Ahojte zienky. Ponukam pracu s vybornou ekologickou drogeriou. Moznost karierneho rastu a pekne si privyrobit a ziskat zadarmo vyrobky. Kto ma zaujem prosim piste ip ;)
Ahojte, hľadáme žienku, kt. si chce privyrobiť, na denné upratovanie v popoludňajších hodinách na 2,5 hodiny denne v novom menšom súkromnom zdravotníckom zariadeni v Ružinove. Slušná mzda na hodinu + zamestnanecké výhody. Bližšie IP.
@mija_ja ahoj mozem poprosit blizsie info?
@veronika198989 Nech sa páči, poslala som správu 🙂
ak by niekto chcel vyskúšať prácu na doma klikačky, u mňa overené
http://www.ermail.cz/link/lXXecAAaYaNXeJ2AJ7XJN...
@zojka07 lebo ja som vyzbierala prvu 1000 za dva a pol roka a druhu tiez. Preto sa pytam ze je to tam neskutocne dlho trva. Momentalne cakam na ucet peniaze . No aj splnam doporucenych skoro vzdy ich mam plnych aj maily otvaram denne tak porad ako to robis ze za pol roka sa tebe podari.
Ahojte, nemáte ešte prácu? Máte chuť pracovať? Ste šikovný a ambiciozny človek? Tak práve Vás hľadám ako predavača pokladníka do svojho rozrastajúceho sa tímu!!! Ponúkame stabilné zamestnanie, atraktívne finančné ohodnotenie, pracovný pomer na dobu neurčitú, skrátený pracovný úväzok alebo plný pracovný úväzok, príjemnú atmosféru v motivovanom tíme, možnosť kariérneho rastu, prvé štyri roky garantovaný nárast mzdy, tak nevahajte a prihlaste sa.🙂 Viac sa dozviete na stránke www.lidl.sk-kariera alebo profesia.sk...Tešíme sa na Vás!!! www.profesia.sk/praca/lidl-slovenska-republika/...