Aké je vaše povolanie?
Žienky, zaujímalo by ma, čo za prácu máte, čomu sa venujete, čo je vaša náplň?
A že či vás práca baví, ,či ste spokojné aj s kolektívom, platom, akú máte pracovnú dobu?
Viem veľa otázok naraz, ale tak stále všade počúvam, ako sú ludia v mojom okoli nespokojní s prácou, ktorú robia, tak si hovorím, naozaj to tak je?
Ja totiž v takej pracujem s prestávkou na matersku už 10 rokov - robim v kancelárii všetky papierovačky - objednávky, faktury, chod kancelarie zabezpečujem, podklady pre učtovnictvo, a ja to milujem. Mnohí mi hovoria, bože kancelárska myš, tak to by mna nebavilo, no ja som maximálne spokojná.
Tak ako to máte vy?
Ja sa venujem inerierovemu dizajnu, robim 3d navrhy interierov🙂 velmi kreativna praca, aj ked vacsinou su to hodiny za pocitacom
Zatial nic. Vela brigad a nekvalifikovanych prac za mnpu. VS skoncena a 4te dieta na ceste. Takze po 30tke estelen zacnem s karierou. :D
@canis_lupus ahoj, tak v tvojom pripade sa zameraj na svoje silne stranky ak ta laka praca s ludmi mozes ist do zdravotnictva( zdravotna sestra alebo dentalna hygienicka alebo ak si ziva a mas rada sport pokojne skus fyzioterapiu) ak ta tento smer nenaplna tak marketing- ak ta laka predaj tato oblast ti bude vyhovovat) na internete najdes kopa webinarov na silne stranky a na zaklade toho si najdi svoje povolanie. Ale v dnesnej dobe si myslim ak si spravis aj nejake online kurzy dokazes si najst dobru pracu. Len fakt zalezi od toho co chces a kde sa chces posuvat. 👏
Robím v it, som veľmi spokojná
@ivangeline každa zena to ma inak niektoa buduje karieru po skole a niektora po materskej ale ber to pozitivne, budes pekna a mlada mamka na stuzkovej svojich deti. ☺️🤗😍
Ja som momentálne na RD, ale pracujem z domu. Som zamestnaná na jednom špecifickom úrade, takže papierovačky, telefonáty, paragrafy a čísla, ale baví ma to. Kolegyne super, šéf sa tam veľmi neobjavoval 😁👌
@rosavia Vies co, zatial z tutorialov, sledujem napr. School of motion alebo si najdem tutorial podla toho, co potrebujem rozanimovat,robim v Adobe After effects.Odporucam si vymysliet vlastny projekt, napr. zmurknutie oka, pohyb lopty a pod. a na nom sa postupne ucit,akonahle si osvojis zaklady,otvori sa ti siroke spektrum moznosti,potom to uz len chce cas 🙂
@leuska0910 myslíš zákazníkov?
ja sa snažím adaptovať na základnej škole
@vakaveronika ano
Ty máš starosti
@17alexis tuto pracu ide robit kamoska..odchadza po 6 rokoch z prace a tesi sa na novy zaciatok..vybrali si ju skrz NJ a odolnosti voci stresu. AKo dlho pracujes v tejto praci? ona ma trichu obavy, ci niektire firmy nepadnu skrz tejto krizy..plat nude mat velmi dobry+ provizie z hladania novych kontaktov..
@laurikagab som tam takmer 3 roky. O pokles zakazok by som sa nebala.

hlavnú pracu mám prekladatel-tlmočnik,a popritom fyzioterapeut- všetko práca s ľudmi a hlavne vela cestovania-to milujem