icon

Aké je vaše povolanie?

12. okt 2022

Žienky, zaujímalo by ma, čo za prácu máte, čomu sa venujete, čo je vaša náplň?
A že či vás práca baví, ,či ste spokojné aj s kolektívom, platom, akú máte pracovnú dobu?

Viem veľa otázok naraz, ale tak stále všade počúvam, ako sú ludia v mojom okoli nespokojní s prácou, ktorú robia, tak si hovorím, naozaj to tak je?

Ja totiž v takej pracujem s prestávkou na matersku už 10 rokov - robim v kancelárii všetky papierovačky - objednávky, faktury, chod kancelarie zabezpečujem, podklady pre učtovnictvo, a ja to milujem. Mnohí mi hovoria, bože kancelárska myš, tak to by mna nebavilo, no ja som maximálne spokojná.
Tak ako to máte vy?

Strana
z2
19mmm71
12. okt 2022

hlavnú pracu mám prekladatel-tlmočnik,a popritom fyzioterapeut- všetko práca s ľudmi a hlavne vela cestovania-to milujem

lily111
12. okt 2022

Ja sa venujem inerierovemu dizajnu, robim 3d navrhy interierov🙂 velmi kreativna praca, aj ked vacsinou su to hodiny za pocitacom

bambulka814
Autor odpoveď zmazal
bambulka814
Autor odpoveď zmazal
ivangeline
12. okt 2022

Zatial nic. Vela brigad a nekvalifikovanych prac za mnpu. VS skoncena a 4te dieta na ceste. Takze po 30tke estelen zacnem s karierou. :D

domi235
12. okt 2022

@canis_lupus ahoj, tak v tvojom pripade sa zameraj na svoje silne stranky ak ta laka praca s ludmi mozes ist do zdravotnictva( zdravotna sestra alebo dentalna hygienicka alebo ak si ziva a mas rada sport pokojne skus fyzioterapiu) ak ta tento smer nenaplna tak marketing- ak ta laka predaj tato oblast ti bude vyhovovat) na internete najdes kopa webinarov na silne stranky a na zaklade toho si najdi svoje povolanie. Ale v dnesnej dobe si myslim ak si spravis aj nejake online kurzy dokazes si najst dobru pracu. Len fakt zalezi od toho co chces a kde sa chces posuvat. 👏

rosavia
12. okt 2022

@tululu Super. Kde sa ucis motion design?

alazala
12. okt 2022

Robím v it, som veľmi spokojná

domi235
12. okt 2022

@ivangeline každa zena to ma inak niektoa buduje karieru po skole a niektora po materskej ale ber to pozitivne, budes pekna a mlada mamka na stuzkovej svojich deti. ☺️🤗😍

elizita
12. okt 2022

@domi235 myslíš,že toto sú odbory kde sa ľahko dostane? Z predavačky fyzio alebo marketing?

nikayla
12. okt 2022

Ja som momentálne na RD, ale pracujem z domu. Som zamestnaná na jednom špecifickom úrade, takže papierovačky, telefonáty, paragrafy a čísla, ale baví ma to. Kolegyne super, šéf sa tam veľmi neobjavoval 😁👌

domi235
12. okt 2022

@elizita pisala ze ma gympel a ze uvazuje o spraveni vs, to uz kde sa zamera, a kam si vyberie je to na jej rozhodnuti.
Ja som dala len navrhy, moze odbocit, a vybrat sa inou cestou. 👌

tululu
Autor odpoveď zmazal
tululu
13. okt 2022

@rosavia Vies co, zatial z tutorialov, sledujem napr. School of motion alebo si najdem tutorial podla toho, co potrebujem rozanimovat,robim v Adobe After effects.Odporucam si vymysliet vlastny projekt, napr. zmurknutie oka, pohyb lopty a pod. a na nom sa postupne ucit,akonahle si osvojis zaklady,otvori sa ti siroke spektrum moznosti,potom to uz len chce cas 🙂

rosavia
13. okt 2022

@tululu Super, diky. Znie to zaujimavo. Nech sa dari 🙂

tululu
13. okt 2022

@rosavia Dakujem, prajem ti vsetko dobre 🙂

vakaveronika
13. okt 2022

@leuska0910 myslíš zákazníkov?

vakaveronika
13. okt 2022

ja sa snažím adaptovať na základnej škole

leuska0910
14. okt 2022
vestfalia
14. okt 2022

Ty máš starosti

laurikagab
14. okt 2022

@17alexis tuto pracu ide robit kamoska..odchadza po 6 rokoch z prace a tesi sa na novy zaciatok..vybrali si ju skrz NJ a odolnosti voci stresu. AKo dlho pracujes v tejto praci? ona ma trichu obavy, ci niektire firmy nepadnu skrz tejto krizy..plat nude mat velmi dobry+ provizie z hladania novych kontaktov..

17alexis
15. okt 2022

@laurikagab som tam takmer 3 roky. O pokles zakazok by som sa nebala.

katka3121
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2