icon

Aké máte zamestnanie?

jessica6
19. dec 2012

Aká je Vaša profesia?Plánujete sa vrátiť do súčasného zamestnania aj po MD/RD?Napĺňa Vás táto práca alebo sa budete obzerať po inej?

Strana
z4
martinenka886
18. aug 2016

@sam2 v takychto veciach su vzdy najmudrejsie nemaminky. Ja som sice tiez nemaminka ale urcite by som nesudila niekoho preto ze zostal doma s dietatom aby sa mu venoval. To dieta to potrebuje!

sam2
18. aug 2016

@martinenka886 ona vie vzdy vsetko lepsie ako radio, dokonca vie veci lepsie ako ty sama.... takze ja neviem, ale ja som asi z inej planety, kedze maly teraz dovrsil 3 roky. Bola som s nim doma.... je pravda, ze som z domu trosku pracovala (ale len preto, ze ja neznesiem fin.zavislost, takze by som asi umrela keby ma 3 roky "zivil" priatel), ale nepretrhla som sa. A cuduj sa svete, ma o mna zaujem jeden vysoko postaveny riaditel aby som mu isla robit asistentku.... vies, ja si myslim, ze v tomto je sk daleko za opicami, lebo my stale povazujeme matku za nieco menejcenne (vsak mima4). Ale nastastie mnohi zamestnavatelia uz pochopilo, ze to tak nie....

sam2
18. aug 2016

jaaaj a zabudla som: som toho nazoru, ze dieta potrebuje v prvom rade matku, nie vychovavatelku a opatrovatelku. Ale to ze si to myslim ja, este neznamena ze sa s tymto nazorom stotoznuje aj Zuzka, Katka, Janka.... Nesudim zeny, ktore sa rozhodli do prace vratit ovela skor. Nech uz boli ich dovody akekolvek. Tak ako by som si nedovolila dehonestovat zeny, ktore sa v materstve nasli a maju po sebe 2-3 deti. mimochodom dalsich danovych poplatnikov a pracovnikov, ktori budu robit aj na moje dochodky.....

dkethe
18. aug 2016

vies, @mima4 , paci sa mi ako vzdy napises, ze kazdy ma pravo na svoj nazor, svoj sposob zivota, svoje rozhodnutia a moznost volby. na druhej strane, Tvoje meno vzdy zahviezdi v diskusiach s temou zamestnania - a z tvojich prispevok proste ta nadradenost smrdi...

moj 'zamestnanecky' osud asi vychadza z mojho detstva, kde na matku nemam ziadne spomienky a cely zivot sa o mna starala babka, pretoze mama chcela aby sme sa financne mali dobre (nadstandardne mega exkluzivne vyborne, vysvetli si to ako chces).

mam vybornu VS, mam za sebou vyborne nasliapnutu karieru, karieru i ohodnotenie tak vyborne, ze pri kazdorocnom ukonceni fiskalneho roku som si mohla povedat 'este rok'. vykaslala som sa na to - pretoze jedine po com cely zivot tuzim je RODINA na full time.

kolko chcem byt na MD? strasne vela, budem rada ked sa mi podaria retazove RD s troma detmi, idealne so styrmi <3
a aby som odpovedala na otazku tejto temy - do povodnej prace ma spat nevezmu, davno budem nahradena, a pravdepodobne to skusim u konkurencie 🙂
BTW, aktualne som na tehuPN, moje teritorium prevzali 4 ludia (2 kolegovia, 2 novych naberali za mna) a znacne sa im moja klientela rozpada... Je mi to sumafuk, nakupujem plienky a vyvaram muzovi <3 Len na tie rucne prace som uplne kilava...

martinenka886
9. sep 2016

@sam2 ale na toto vsetky zeny pridu casom, ked budu mat svoje deti a budu mat potrebu, chut sa im venovat. Je super ze ma o teba zaujem bodaj by ti to vyslo!! 🙂

mima4
9. sep 2016

@dkethe ale to je v maximalnom poriadku, ani do prace sa nemusis vratit, ked to vyhovuje tebe a manzelovi, mozes byt full time dozivotne doma. A dokonca nemusis mat ani deti. Pracovat je volba, nie povinnost a clovek by sa mal zariadit tak ako mu to vyhovuje, ale tiez ratat z logickymi dosledkami svojich rozhodnuti.

kvetinka75
9. sep 2016

@wena prosím ťa a aká psychologička? Nie náhodou detská? Ja zháňam nejakú dobrú psychologičku na riešenie nejakých problémov. A v okolí sa nám nejako nedarí nájsť.

maya8409
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4