icon

Aké podnikanie by ste rozbehli v dnešnej dobe?

matamarcinova
30. dec 2022

Ahojte.Ak by ste mali.možnosť začat podnikat v dnešnej.dobe čo by to bolo ?

matamarcinova
autor
30. dec 2022

@brusnatanecnica dakujem presne tak uvazujem co by skor pomohlo ludom nie tie pridrbane odpovede od blbych ludi.

matamarcinova
autor
30. dec 2022

@pribinak ja ani nečakam ze teraz mi pride niekto a povie otvor chatu tam a tam lebo tam nieje ved asi tiez niesom demwntná skor mi islo poradit oblast eesp. Napr staci napisat ze jedlo vzdy bude potreba to je priklad nejaaka rada pomoc, ved azda nezacnem podnikat s niečim a hned budem milionarka.strašne zakerní a ludia žiju v tejto dobe ozaj ked čitam odpovede

matamarcinova
autor
30. dec 2022

@larazivago no urcite nečakam že teraz mi povies chod a toto sprav a budem milionarka. Neskutocne dnes zakerní ludia žiju. Jedno si zapamatajte dobro sa dobrom šíri. Stačilo napisat nieje zle napr. Pre seniorov dom lebo je ich málo a pomohlo to ludom. Ale to dnes by ludia museli byt fakt iní. Je mi luto mojich deti čoho sa dožiju ked dospelí su tak zakerní. Nech sa Vám dari a kludne aj tu dieru do sveta velmi Vam to prajem dnes to vela ludi potrebuje , no ked mne sa to podarí tak určute bude mojim cielom pomoct ludom ako to robim doteraz. Skuste žit trochu lepšie a možno nebudete mat tak smutny život aby ste museli tak zakerne písat vsetko dobre Vam prajem

matamarcinova
autor
30. dec 2022

@saxana000 dakujem pekne

saxana000
30. dec 2022

@matamarcinova uprimne Ti zelam vela stastia nech sa Ti to podari.

matamarcinova
autor
30. dec 2022

@saxana000 nech sa Vám dari všetko dobré

oli18
30. dec 2022

@miamaria nepojde, treba k tomu milion povoleni a zmluvy so zdravotnymi poistovnami. Ak ti jedna neda zmluvu, neotvoris. Jedine, ze brat je minister zdravotnictva. Skusenost v rodine.

avicii18
30. dec 2022

Apka na zľavy v reálnom čase, firma na recykláciu, firma čo zabezpečí "poslednú míľu" osamelému človeku až mu zhasne sviečka, cyklo školu pre všetky vekové kategórie, firma na správu prázdnych nehnuteľností (to bude časom TOP), dovoz lacných potravín (napr. z Ruska), zoznamovací bar s rušičkou mobilného signálu a živou hudbou...
Btw, keby každý urobil dieru do sveta, tak sa ten svet rozpadne.

dagmarovita
Autor odpoveď zmazal
deadlylucy
Odpoveď bola odstránená
giulliette24
31. dec 2022

@avicii18 waw do toho baru by som isla 🙂 ja bez zoznamovania sa 🙂

fiffinkaa
31. dec 2022

Upratovacia sluzba

loginexistuje
31. dec 2022

psychiatricku ambulanciu plus terapie s navstevnou sluzbou
suseda dala 250 eur na hodinu za navstevu psychiatra jej mamy v dss

zuzicka1451
31. dec 2022

Známy otvoril psi hotel vo svojom rodinnom dome a nesťažuje si .🙃

zuzicka1451
31. dec 2022

Ja som dlho uvažovala naad otvorením second handu, ale takého, že oblečenie sťahovane z predajni zo zahraničia, teda nové s vysackami .

joe33
31. dec 2022

@matamarcinova poviem ti svoj pohľad. Keďže sám idem rozbiehať vlastný biznis viem že to nieje jednoduché. Podnikať môžeš v čomkoľvek aj v tej úplne jednoduchej oblasti (trebárs predaj oblečenia). Ide len o to vedieť predstaviť,predať produkt svojim potenciálnym zákazníkom. Každý má xy nápadov v čom sa dá podnikať ale 99% z nich sa do toho ani nepustí. Dôvod je jasný, každý biznis potrebuje počiatočný kapitál a ten povedzme si pravdu nieje vždy malý. Môže sa ti to vrátiť ale aj nemusí a s tým treba počítať. Sama si porozmýšľaj čo najviac chýba ľuďom v tvojom okolí po čom je veľký dopyt a začni. Ak by si chcela dáke bližšie rady tak sa ozvy.😉

zuzicka1451
31. dec 2022

@joe33 krásne ste to napísal.🙂

zuzicka1451
31. dec 2022

@joe33 nech sa Vam darí. 🍀

joe33
31. dec 2022

@zuzicka1451 ďakujem. Píšem z vlastnej skúsenosti už mám tie 2-3 roky čo sa týka tohoto prejdene. Ale rád pomôžem niekomu kto skutočne chce začať podnikať.

mandzula
31. dec 2022

@matamarcinova napriklad taky denny stacionar pre dochodcov. Myslim, ze coraz viac pracujucich ludi bude musiet riesit problem so svojimi starnucimi rodicmi a toto by pomohlo mnohym.

zuzicka1451
31. dec 2022

@joe33 no nedá mi to ,ste úžasný človek, len málo kto práve v tejto oblasti je ochotný pomôcť ,hoci len dobrou radou. Klobúk dole .

ivanaks
31. dec 2022

Ahoj, neporadím oblasť podnikania, lebo sama neviem, čo/či by som to chcela robiť. Napíšem negatívnu skúsenosť mojej známej (čomu sa vyvarovať). Svojho času zdedila lukratívne pozemky a keďže boli v oblasti, kde neplánovala sama stavať, predala ich. Peniaze investovala do svojho sna - obchodu so zdravými cukrovinkami. Bohužiaľ, nepremyslela to poriadne, najskôr nakúpila za plný sklad zdravých cukroviniek, potom až zohnala predajnú miestnosť. Nájom bol možno nižší, ale obchodík mimo pešej zóny, mimo miest, kam chodili mamičky s deťmi. Síce zaplatila aj nejakú tú reklamu, ale bolo to fakt od ruky. Ani tovar nepatrí k najlacnejším, takže ak tam aj niekto "zablúdil", bohviečo nezarobila. Cca o rok bola na mizine a navyše ešte riešila, čo s cukrovinkami, ktorým sa blíži koniec záruky... Prv, než sa do čohokoľvek pustíte, chce to dobrý podnikateľský plán, premyslený marketing, prieskum trhu, nech Vaše sny neskončia ako nočná mora. Držím palce!

slniecko5
31. dec 2022

Neplodnosť...žiaľ, veľmi aktuálna téma súčasnosti a budúcnosti. Niečo v tomto smere.

katkaseiner
31. dec 2022

Ja ti napíšem, nakoľko ja isto podnikať nechcem.... Všetko čo sa týka detí, seniorov - hlavne kvalitný dozor a život/dožitie, lekári všetkého druhu ale len fakt ti kvalitný, recyklácia a riešenie odpadu, využívanie eurofondov - fakt dobre projekty a byť aspoň krok vždy vpred, všetko čo sa týka jedla pre alergikov- bezlepkacov, histamin, čokoľvek a no povedzme to pekne...smrť - pretože všetci raz zomrieme

slniecko5
31. dec 2022

@katkaseiner výborne tipy! A este rôzne IT systémy na security, veeelmi potrebná veci do budúcna.

xnatalkax
31. dec 2022

@joe33 môžem ti napísať prosim? Chcela by som poradit.

joe33
1. jan 2023

@xnatalkax jasné v pohode

yvoneta
1. jan 2023

@loginexistuje tá návšteva pacientky nebola hradená z poistenia? Doktorka nemá zmluvy s poisťovňami, alebo prečo platila? Zatiaľ som sa stretla s lekárkou ktorá robí návštevy v DSS ale na poisťovňu. Čo v tom bude, keď pýta 250€?

loginexistuje
1. jan 2023

@yvoneta to ze je to v bratislave a nie poistovna to nepreplaca a v ba je len jedna z mala co vobec je ochotna ist

oli18
1. jan 2023

Ja by som povedala, ze cokolvek, co sa tyka deti. Lebo od kedy tu chodim vidim, ako je detom vsetko dopriate 😀. Co sa tyka seniorov, stacionare, rozvoz stravy pre nich, opatrovanie je trh dost zaplneny, hlavne v mestach. Ak niektora cinnost pojde cez ZP, je velmi razko vybavit suhlasy vo vsetkych troch. Obycajnemu cloveku velmi hadzu polena pod nohy. Rovnako mnizstvo potvrdeni, vyjadreni od roznych institucii, o ktorych ste doteraz nevedeli, ze existuju. Co sa tyka alternativnej liecby, to by mohlo fungovat. Lenze aby to aj pomohlo, musis mat nejake zdravotne vzdelanie, kurzy, mozno aj v zahranici, cestifikaty, aby ti dali licenciu. Poznam pripad , ked medzi prvymi zacali chodit po trhoch s pristrojom, ktory pomocou magnetickych vln robi diagnostiku tela. Neviem presne, aku to ma definiciu, ale funguju dodnes a velmi na tom zbohatli. Plus predavaju hned aj vlastne "lieky". Masticky tinktury... Ja som u nich nebola, lebo tomu neverim. Znamy ma pohrebnu sluzbu, konkurencia v kazdom meste velka, boli aj pribehy v TV, ake naviazanie maju az v nemocniciach, tak musi aj kosit dedinske cintoriny, aby prezil. Takze v comkolvek chces podnikat, musis najskior urobit prieskum trhu.