icon

Aké sú podmienky práce manažéra v Lidli?

budemmamca
6. feb 2025

Robil niekto z Vás , alebo aspoň poznáte niekoho ktor robil v Lidli manažéra?co to odbnáša?platovo vyzerá veľmi zaujímavo, len asi aj tuším ze sa tam namaka človek

minenkaa
6. feb 2025

@budemmamca to su tak nahovno roboty ,pocuvas od sefa co treba robit ,od podriadenych ako nadavaju a aj tak nic nemozes zmenit ,makat musis aj v kancelarii a aj na predajni a ked niekto ochorie a nepride rano do prace ,tak hadaj kto bude makat za dvoch

maddie1711
6. feb 2025

Švagor v CZ vydržal asi 3 mesiace. To že si manažér neznamená že nesedis napr za pokladňou.

klarissa25
6. feb 2025

Manazer sa nalieta na tej predajni veru, ked treba ide ak do kasy ci do pekarne. A to nehovorim kolko ma zodpovednosti…

klarissa25
6. feb 2025

@minenkaa keby len za dvoch 😂

bambicka
7. feb 2025

je to makacka, ale da sa to zvladnut 😉 najdolezitejsie je manazovat ludi, ktorych mas pod sebou. Ak tam mas flakacov tych sa musis zbavit, aby ti co makaju boli spokojni. A potom budes spokojna aj ty 😉

dancingqueen321
7. feb 2025

@budemmamca ja som v minulosti na tie ich inzeraty pozerala… a prislo mi to ako dobry oj**… manazer, co bude robit upratovaca, pokladnika, predavaca, atd :D mne to pride skor ako nejaka holka pro vsechno

mirusssska
8. feb 2025

Ahoj ja som pracovala 18 rokov v lidli ako zástupkyňa manažéra. Praca je super platená, maju veľa benefitov, manažér ma aj služobné auto.ale ta zodpovednosť a tlak zvrchu musíš ustáť, máš na starosti asi 20-30 ľudí, ktorí tam pracujú a treba tomu venovať svoj čas. Manazer tam trávi ozaj veľa času aj navyše. Záleží aj akú predajňu máš,či je tam veľký alebo menší obrat...je toho veľa.vsetko ma svoje plusy aj mínusy

bambicka
9. feb 2025

@mirusssska wau, 18 rokov v Lidli 👏

jarka3575
Autor odpoveď zmazal
bambicka
23. feb 2025

@jarka3575 ved napis otazku sem, mozno ti niekto odpovie

jarka3575
Autor odpoveď zmazal
disah
10. máj 2025

a aka je tam pracovna doba prosim ? nikdy v inzeratoch to neviem najst, dakujem

mirusssska
12. máj 2025
@disah

a aka je tam pracovna doba prosim ? nikdy v inzeratoch to neviem najst, dakujem

@disah 38,75 úväzok na týždeň

klarissa25
12. máj 2025
@mirusssska

@disah 38,75 úväzok na týždeň

@mirusssska ale realne tam ten manazer stravi oveoa viac casu…

berenike_h
Autor odpoveď zmazal
mirusssska
18. máj 2025
@klarissa25

@mirusssska ale realne tam ten manazer stravi oveoa viac casu…

@klarissa25 to je pravda,preto tam už nerobím

anonym_829374
31. aug 2025

Počas ročného programu si prejdeš všetkým, naskladnenie, chladenie, mrazenie, pečenie, pokladňa, vykladanie tovaru, inventúry, odpisy, nábor, riadenie apd. Ako manažér musíš byť schopný zastúpiť vždy niekoho, kto vypadne. Čiže aj budeš blokovať, aj vykladať tovar. Je to na úvod dosť ťažké pre juniora, obzvlášť ak má riadiť veľký team ľudí, kde sú podstatne starší a skúsenejší od neho. Treba to vedieť ustáť.

dancingqueen321
21. sep 2025
@anonym_829374

Počas ročného programu si prejdeš všetkým, naskladnenie, chladenie, mrazenie, pečenie, pokladňa, vykladanie tovaru, inventúry, odpisy, nábor, riadenie apd. Ako manažér musíš byť schopný zastúpiť vždy niekoho, kto vypadne. Čiže aj budeš blokovať, aj vykladať tovar. Je to na úvod dosť ťažké pre juniora, obzvlášť ak má riadiť veľký team ľudí, kde sú podstatne starší a skúsenejší od neho. Treba to vedieť ustáť.

@anonym_829374 s tym nesuhlasim, ako manazer by som nesla zmyvat alebo blokovat pri nedostatku personalu, ale riesila by som si primarne ten nedostatok personalu a spravny rozvrh. Opak budu blbym tlacit do hlavy len v takych firmach, ako je lidl…

klarissa25
21. sep 2025
@dancingqueen321

@anonym_829374 s tym nesuhlasim, ako manazer by som nesla zmyvat alebo blokovat pri nedostatku personalu, ale riesila by som si primarne ten nedostatok personalu a spravny rozvrh. Opak budu blbym tlacit do hlavy len v takych firmach, ako je lidl…

@dancingqueen321 manazer v lidl to ma aj to ako napln prace.

bambicka
21. sep 2025
@dancingqueen321

@dancingqueen321 ale mozes prijat super ludi, spravit perfektny rozpis sluzieb ale ak niekto ochorie, rano Ti nepride do prace tak uz mas nedostatok personalu...

scila
22. sep 2025
@dancingqueen321

@dancingqueen321 tak to neni len Lidl. Ale Kaufland to isté vedúca zaskakuje a krája salámy, riaditeľ behá s paleťákom... známa mi robí v Kaufe na oddelení s mliečnymi výrobkami - majú by tam byť 4, jedna je na PN, jedna na OČR, jedna na dovolenke a celé oddelenie je na jednej osobe a plus pomáha kto môže (takže často nikto alebo vedúca).

dancingqueen321
10. okt 2025
@klarissa25

@dancingqueen321 manazer v lidl to ma aj to ako napln prace.

@klarissa25 ved prave :D to musi byt teda poriadne sprosty manazer, co takuto zmluvu podpise :D ze vlastne bude robit upratovaca aj predavacku v jednom xixi

dancingqueen321
10. okt 2025
@bambicka

@dancingqueen321 ale mozes prijat super ludi, spravit perfektny rozpis sluzieb ale ak niekto ochorie, rano Ti nepride do prace tak uz mas nedostatok personalu...

@bambicka ved nemam na celu predajnu jedneho zamestnanca…. :D zapnem mozog

klarissa25
Autor odpoveď zmazal
bambicka
11. okt 2025
@dancingqueen321

@dancingqueen321 co to znamena, ze zapnes mozog?

klarissa25
11. okt 2025
@dancingqueen321

@dancingqueen321 ty si manazerka v Lidli?

dancingqueen321
15. nov 2025
@klarissa25

@dancingqueen321 ty si manazerka v Lidli?

@klarissa25 Nie, manazersku poziciu za menej ako 3500 brutto by som ani nezobrala :D este aj s umyvanim podlahy a blokovanim :D nech si hladaju za ten plat ukrajincov