icon

Aké sú pracovné podmienky a benefity v Kyndryl?

nataaaaalia
11. sep 2025

Ahojte,
pracujete niekto prosim v Kyndryl? Ste tam spokojní? Ake sú tam benefity. Je tam veľká fluktuácia? Mám skúsenosti z iného korporátnu tak by som si to rada porovnala nakoľko rozmýšľam sa uchádzať o pozíciu. Ďakujem.

lucik194
11. sep 2025

fluktuacia ako vsade inde, minuly rok kamosa prepustili, v ramci toho ich prepustania.... ale nemal ziadnu "nekonecnu pracu" do 20:00. do kancelarie chodil veeelmi sporadicky

nataaaaalia
autor
11. sep 2025
@lucik194

fluktuacia ako vsade inde, minuly rok kamosa prepustili, v ramci toho ich prepustania.... ale nemal ziadnu "nekonecnu pracu" do 20:00. do kancelarie chodil veeelmi sporadicky

@lucik194 Ďakujem veľmi pekne za vašu odpoveď. Čiže ak tomu chápem správne, tak v pohode si odpracoval 8h pracovný čas a keď bolo treba, sem tam potiahol, ale žiadne extra nadčasy neboli ano?

lucik194
11. sep 2025

on bol v teame kde nemali vyslovene "nahanacky" kazdy mesiac.....
vacsinu pracoval z domu, do kancelarie chodil minimalne. ale neviem ako je to tam tento rok Kyndryl , lebo vacsina korporatov zacala ludi zvolavat do kancelarii.

anonym_53f036
12. sep 2025

Pracujem tam a chcem zmeniť, asi rovno firmu.... Benefity žiadne, pre mňa jediný prečo som ešte neodišla je že máme 100% HO, našťastie managerovy stačí raz za mesiac prísť do officu. Z tých klasických benefitov čo majú všade, voľno navyše, príspevok do 3piliera po roku. No žiadny 13 plat, iba odmena okolo 500v hrubom, zvyšovanie platu mizerné, ale robotu ti pridajú ... Povýšenie žiadne, pokiaľ nie si z ibm ... Manažéri tiež nič moc... Asi tak

anonym_777ae9
12. sep 2025
@anonym_53f036

Pracujem tam a chcem zmeniť, asi rovno firmu.... Benefity žiadne, pre mňa jediný prečo som ešte neodišla je že máme 100% HO, našťastie managerovy stačí raz za mesiac prísť do officu. Z tých klasických benefitov čo majú všade, voľno navyše, príspevok do 3piliera po roku. No žiadny 13 plat, iba odmena okolo 500v hrubom, zvyšovanie platu mizerné, ale robotu ti pridajú ... Povýšenie žiadne, pokiaľ nie si z ibm ... Manažéri tiež nič moc... Asi tak

@anonym_53f036 Dobrý deň, keďže ste príspevok okomentovali anonymne, rada by som sa s Vami spojila. Viete mi prosim napísať správu?

nataaaaalia
autor
12. sep 2025
@anonym_777ae9

@anonym_53f036 Dobrý deň, keďže ste príspevok okomentovali anonymne, rada by som sa s Vami spojila. Viete mi prosim napísať správu?

@anonym_777ae9 Správu mne - autorke príspevku, nechtiac som stlačila anonymne.