icon

Aké sú pracovné podmienky v Poštovej banke?

micka1609
29. jan 2025

ahojte máte niekto aktuálnu skúsenosť s prácou v poštovej banke?? sú tam nutné plány alebo je to tak že plány sú len ked chceš prilepšiť k platu?

melanta
29. jan 2025

V každej banke okrem Fio sú plány. Poštová banka má dnes pracovníkov už iba na poštách. Na klasických pobočkách sa premenovala na 365 banku. Na pošte je potrebné si uvedomiť, že ľudia si pre bežný účet, hypotéku, sporenie chodia do banky, nie na poštu. Čiže je to na pošte oveľa náročnejšie ako na pobočke.

micka1609
autor
29. jan 2025

@melanta ďakujem za odpoveď...365 banka je najbližšia cca 50km tak usudzujem, že vacsina asi bude chcieť veci riešiť tu aby nemuseli cestovať...keď ma kontaktovali tak mi tvrdili, že žiadne plany plniť nemusím je tam fix ktory na zaklade mojich skusenosti može byť vyssi a variabilna zložka podla toho ci sa mi niečo podari

janickacrazy
29. jan 2025

@micka1609 samozrejme, že naslubuju hory doly, moja známa robí na pošte a hovorí, že je to tam čím ďalej tým horšie, že manažéri sa im pravidelne vyhrážajú, keď neplnia plány, je úplne vyhorena, ale veď vyskúšaj, nie je to pre každého

vanilkovazmrzka
29. jan 2025

@micka1609 ved ked ta oslovili, urcite chod na pohovor a skus to, vzdy mas skusobnu dobu za ktoru sa mozes slobodne rozhodnut odist az tie podmienky nebudu vyhovujuce

maranco
29. jan 2025

@vanilkovazmrzka
Pri tom na pohovore boli ako med, zlatí a milí ľudia, ako dobre sa tam pracuje, aký kľud, pohoda a ani neotravujeme klientov. Hej, vidím. Strašné fakt.

A počas skúšobnej doby bola na mňa ako med, venovala sa mi, sedela pri mne a ešte ma aj chválila, že super, rýchlo sa učím. Teraz dva mesiace je strašná, dáva mi všetko vyžrať, že som neschopná a podobne.
https://www.modrykonik.sk/forum/zamestnanie/ako-zvladnut-stres-z-neplnenia-bankovych-planov/

vanilkovazmrzka
29. jan 2025

@maranco no a co slecna nemoze dat vypoved ci ako?
Nie je na nutenych pracach. A tiez si dobre precitam co mam v zmluve a co podpisujem

maury
29. jan 2025

Známa robila a povedala nikdy viac. Robila na pošte v banke. A plány musela plniť, prehovárať klientov, tlačiť a nezarobila ktovie čo. Ale asi záleží aj od manažéra. Tento bol teda... Tam všetci komplet odtiaľ odišli. A už to ani Poštová banka nie je a na poste je len pošta

dancingqueen321
30. jan 2025

@micka1609 ved ked dostanes zmluvu, tak si precitas ci su alebo nie su poziadavky na plnenie planov

maury
31. jan 2025

Dneska som čítala článok, ako pracovníkom pošty pozmenili a navýšili plány. A každý pracovník pošty musí predávať žreby, minimálne 2 poistky, úver, hypotéka a zarobia okolo 800 EUR. Každý tam má už toho dosť