Aké vzdelanie potrebujem na prácu pedagogického asistenta?
Dobry den prajem . Chcem sa opytat,nato aby som mohla robit tuto pracu..v MŠ alebo ZŠ ,ake vzdelanie si musim dorobit?
Stredna Škola nie je pedagogicka . a VŠ Bc. Aplikovana Etika nepedagogicky smer
Dakujem vopred za odpoved
podľa zakona musis mat pedagogicku školu, ja odporucam Bc špecialna pedagogika zdvihne ti plat o platovu triedu + mas vedomosti o detoch a danej oblasti a ak budes chciet mozes pokracovat na specialneho pedagoga a bud ucit v specke alebo pracovat ako skolsky specialny pedagog drzim palceky
za mna dps, stredna nadstavba pri pedagogickom asistentovi je uplne mimo zaber, ale zo zakona je postacujuca (hoci nie kvalitne vhodna)
podľa zakona musis mat pedagogicku školu, ja odporucam Bc špecialna pedagogika zdvihne ti plat o platovu triedu + mas vedomosti o detoch a danej oblasti a ak budes chciet mozes pokracovat na specialneho pedagoga a bud ucit v specke alebo pracovat ako skolsky specialny pedagog drzim palceky
za mna dps, stredna nadstavba pri pedagogickom asistentovi je uplne mimo zaber, ale zo zakona je postacujuca (hoci nie kvalitne vhodna)
@kacena4 dakujem krasne za odpoved 🙂

https://www.modrykonik.sk/forum/zamestnanie/ake-vzdelanie-potrebujem-pre-poziciu-pedagogickeho-asistenta/