icon

Ako anonymne nahlásiť falšovanie faktúr?

lenlentaktak
23. nov 2024

Chcem sa Vás spýtať, viete mi poradiť ako by som vyriešil problém o udaní bývalého šéfa na daňovom úrade ktorí na mňa falšoval faktúry a niesom jediný…? Dá dá to spraviť anonymne alebo musím ísť osobne na daňový úrad a oznámiť to ?

dzulli1980
23. nov 2024

A prečo to chceš urobiť anonymne? Veď, ak je to pravda, nevidím dôvod ... robím na daňovom úrade, kedysi bolo možné dať podnet anonymne, dnes nie, jednoducho musíš udať svoje identifikačné údaje.
@lenlentaktak

alickapusinka
23. nov 2024

Ak ho budu vyšetrovať budeš musieť spolupracovať s policíou.Od udania až do vyšetrovania budeš chodiť na vysluchy.TY vieš čo je to ked vyšetruje daňoví úrad policía budu ťa otravovať.A v lepšom prípade šéfovi sa nič nestane a budeš mať zo života peklo.Zaujimave že chceš nahlasiť bývaleho šéfa prečo si nenahlasil ho ked si tam robil ale bývaleho.Ak sa do toho zatiahne policia tak už cesty späť nebude.A ako TI píše dzulli1980 neda sa to anonymne.Teraz ej doba digitalizácie DP cez meil všetko kontola takže ako píše autorka predomnou ak je to pravda prečo chceš hlasiť anonymne.Alebo si naivna a mysliš si že sa to nedozvie majiteľ teraz čo je doba počítačov.

mk1111111111
24. nov 2024

Popis blizsie, ako na Teba falsoval. Vedel si o tom?