icon

Ako by ste sa cítili na mojom mieste?

17. jan 2022

Ahojte v práci nám zvyšovali plat a náš priami nadriadení nám mohol dať € ešte ku výplate (osobné hodnotenie) no dozvedela som sa že iné kolegyňe dostali raz toľko ako ja. A pritom mám inú pozíciu ako oni ( mám viac zodpovednosti, pracujem sama, dá sa tomu tak povedať) posledný rok som mala strašne veľa toho ale stále som všetko stihla a spravila. Mám akože manažérsku pozíciu, oni sú predavačky ( aj ja som bola dosť dlho, viem čo to obnáša). Čakala som väčšie hodnotenie už len kvôli tomu akú mám zodpovednosť a možno nepodstatné ale že som v firme najdlhšie. A keď si spravím svoju robotu hľadám komu môžem pomôcť. Čo o kolegyňi sa nedá povedať, keď jej nepovieme čo má spraviť tak nespravi nič. Keby fakt že robila nad očakávanie a ja sa zašívam v kancelárii tak nič nepoviem, ale som z toho sklamaná. Vlastné neviem čo od vás chcem, len sa vyrozprávať asi.

Strana
z2
melynda
19. jan 2022

U mňa to tiež raz tak bolo, no ja som typ človeka, čo ak sa mu niečo nepáči tak to proste povie. šéf to síce uhral na to, že sa niekde musel stať omyl a peniaze doplatil, no ostalo to vo mne lebo ak by som sa neozvala, tak by sa to proste nechalo tak

tilonka
11. mar 2025

Ahoj, ako to dopadla nakoniec? 🙂

Strana
z2