icon

Ako často sa vám stane, že sa pomylite a v práci spravíte prešľap?

11. aug 2023

Ahojte ako často sa vám stane že sa pomylite a v práci spravíte nejaký prešľap ?..či ste tu také ktoré všetko vykonávate precízne a nestane sa vám nikdy žiadne pochybenie?

Strana
z2
amelie2017
11. aug 2023

Jasne, kazdy robi preslapy. Sem tam zabudnem nieco nevyhnutne objednat, tak idem na druhy den hodit psie oci na "bachara" do skladu a da mi to aj mimo objednavkoveho dna. Sem tam mozno trepnem hostom nieco nevhodne, zabudnem skontrolovat..

anonymous87
11. aug 2023

@zooeynka moja byvala kolegyna raz omylom poslala pol mega (este v korunach) na iny ucet 😂🤭🫣

domkakvet
11. aug 2023

Raz za pol roka.

autor
11. aug 2023

@hladamematku a nadriadení sú s tým ok ?

janinah
11. aug 2023

Nerobím chyby v práci,nemôžeme si to dovoliť,každý kontroluje každého a funguje to.

petronellla87
11. aug 2023

Samozrejme ved sme ludia🙂

eliska13
11. aug 2023

Ja som raz predala auto bez zisku🤪na šťastie to majiteľ nezistil bolo to predvádzacie auto viac faktúr, znížená cena od importéra plus doplnky zadarmo, až som spravila na auto zlu cenovku v showroome.Ked som zistila za koľko som ho predala 2 noci som nespala.Jedine šťastie, že vo firme bol taký bordel, že to nikto nezistil iba kolega od importéra a ten ma nebonzol.Druhy krát som zabudla objednať odvoz na team building resp povedala som to vedúcemu dopravy on na to zabudol a 2 dni pred teambuildingom v Tatrách nebolo voľné auto.On to poprel, že som žiadala auto pre mňa ponaučenie všetko len mailom.Zohnalo sa druhé auto, ale zistila som ako môže byť kolega hajzlik

kvietok2012
11. aug 2023

Jasne, ze sem tam urobim chybu...ved som človek a mýlit sa je ludské...
Minule som spravila chybu (nič strašne, dalo sa opraviť) a mna to vždy štve ked sa pomylim a šéfka ma upokojovala, ze vsetko je ok, to sa napraví...tak to ma tak "potešilo"ze ma nezdrbkala, ale utešila...

hladamematku
11. aug 2023

😃 som si sama a beriem to tak že iba kto nič nerobí nič nepokazí...kto si myslí že pracuje bezchybne klame sám seba 🥺

xsandrax
11. aug 2023

@eliska13 toto ma pobavilo 😂😂😂
niekomu si urobila radosť, to je dobrý skutok 😄👍

h2
11. aug 2023

Dnes. Teda, predvčerom, ale dnes sa prejavili dôsledky. Stane sa, nikto nie je bez chyby.

diewcatqoo
12. aug 2023

Sme ludia, takze obcas sa nieco stane. Ked som sa zaucala, tak tych chyb bolo viac. Uz tam pracujem pomerne dlho, takze chyba sa objavi vynimocne. Skor mam v poslednom case pocit, ze riesim prusery za inych 🙄

samkolea
12. aug 2023

Som uctovnik, neustale nove projekty, halabala,jedno cez druhe- dynamicky krok a ked sa pomylim urobim opravny zapis. Stane sa, ze aj 2x do tyzdna. Normalne, nic sa nedeje 🙂

simca06022011
12. aug 2023

Raz za čas, aké väčšinou je to skôr technická vec a ja som niečo spravila ale zabudla skontrolovať ci to odišlo. Keď si to všimneme neskoro stojí ma to peniaze - pokutu dostanem iste ;)
Co sa týka sťažnosti od zákazníkov, teraz je taká doba. Chyby sa stávajú a bohužiaľ ľudia aj ti zákazníci majú toho veľa, preto čakajú ze ak ma firma / úrad linku dostane tam presne informácie a služby a ušetríte tým čas. Ľudia tam majú vedieť všetko co sa ich týka. Ak to menia často a nie ste dostatočne vyškolení, tak to je chyba firmy s nie zákazníka a kritiku treba zobrať s nadhľadom. Áno urobila sa chyba. Nabudúce si dám pozor ;) nič iné sa robiť nedá.

janagem
12. aug 2023

Dosť záleží od chyby akú si urobila. V našej rodine napríklad pracovník v banke urobil zlú poistku k úveru. Osoba po dvoch operáciách chrbtice išla podpisovať a uhradiť - 70km keď nemohla ani poriadne sedieť. Keď dosla domov typecek volá že urobil zlú poistku a musia sa okamžite vrátiť lebo to môže byť podpísané len dnešná koľko je to dôležité k úveru inak to neprejde. V bolestiach sa vrátila späť a domov - ďalších 140km v bolestivej polohe a v banke ešte na chlapca musela vyše 30 minút čakať. Úver aj tak neprešiel lebo to týpek poslal až dva týždne neskôr po urgovani od rodiny - lebo urobil chybu a zabudol. Takže na takéhoto tiež podali sťažnosť.

mirka414
12. aug 2023

Samozrejme že sa chyby stavaju 😔 ľudia sa stavaju akoby stroje,sú slepí alebo nechcú vidieť (postihnutého chlapca zneuzival opatrovateľ ) a hladkal ho po penise a každému to pripadalo normálne 😔..mna jedna obvinila že bijem postihnutých ľudí na našom oddelení tak som sa jej spýtala že kedy ma videla niekoho udrieť a ona že cca tak pred pol rokom reku tak tetaz ja udriem teba ,lebo ja keby som videla že niekto udrel našich klientov tak tu osobu chytím za šticu a okamžite dovediem k šéfke a nie až po pol roku 😔Juj ale som bola nahnevaná keď si ma manažér zavolal na koberec bolelo to hrozne nastastie to skončilo bez zápisu ale stopa na srdci zostala 😔

beahavala
9. dec 2023
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

ahoj, mne sa to zacalo stavat pomerne casto, byvala som dost nesustredena a bol to dost problem, siahla som preto po rayzzer...ako ho beriem dokazem sa v praci ovela lepsie sustredit a môj pracovny vykon je uplne na inej urovni

Strana
z2