Ako čo najrýchlejšie založiť s.r.o.?
Ahoj prosím vás ako vybaviť sro osobne obehst alebo použiť nejakú stránku? Viete poradiť co je najrýchlejší spôsob. ? Dakujem
Za mna Firmaren
@amonet
@veronikaszabova ďakujem a idem pozrieť prosím vás a koľko to stoji jednoosobova s.r.o ? Ďakujem
Ak si dobre pamatam ( uz su to 4r)...okolo 200/250€ to bolo. Ale nespoliehaj sa na to 🙂 bolo to davno
to je uplne jedno kolko osobova sro, antialne je lepsie to zalozit cez firmaren (205e) ako osobne.
ja som si zakladala sama
@vikusjk terza sa to neoplati, lebo len samotne kolky stoja 220€. zalozenie cez firmaren stoji 205€
@babushkaem a prosím vás majú nejaké zmluvy a záväzky keď sa rozhodnem cez nich založiť? Ze budem musieť aj po založení využívať ich služby? Alebo co lebo inak nevidím dôvod prečo majú tak lacno ( teda ze co majú z toho ) 🙂
lebo od apríla 24 stat zvysil kolky na 220 (z povodnych 150) ale dal moznost to zapisat nie len sudom, ale aj notárom. a firmaren ma zmluvu evidentne s nejakym notarom, lebo kolky stoja nejak 185€. a nie, nie je tam žiadna zmluva nic, jedine mi raz volali z tary, ci nechcem u nich zalozit ucet a to je vsetko. ale to klientka nechcela.
@babushkaem ďakujem ;)
@babushkaem treba to podat elektronicky, vtedy je 50% zlava zo spravnych poplatkov
@vikusjk ved to uz je s elektrickym podanim :D
@vikusjk od 2020 sa dá podávať výlučne elektronicky
@babushkaem tak nerozumiem tomu biznisu potom, ked samotny kolok stoji viac, ako stoji cena sluzby cez nejaku sprostredkovatelsku firmu
@vikusjk ved som pisala vyssie, ze ked to poda notar a nie sud, je kolko len nejakych 182€. že od 2024 to nemusi zapisovat len sud ale aj notar.

za mna firmaren.sk