Ako dlho vám trvalo zaučiť sa v novej práci?
Ahojte, mam novu pracu, som tam cca mesiac a stale mam pocit, ze nic neviem. Je to praca o kontrolovani roznych zmluv, uctovnych knih a este dalsie odlisne veci. Nemam nejaku sablonu, podla ktorej robit, vsetko je vzdy ine, pripad od pripadu. Naucim sa nieco a zasa mam robit nieco nove, co som este nerobila. Kolegyna mi vravela, ze to bude trvat aspon rok, kym si prejdem vsetky situacie a potom sa to uz bude opakovat.
Pripadam si tak troska neschopne a stratena.
Vydrzat este?
Inak je to velmi dobre platena praca, aj vela benefitov a som rada, ze som v nasom malom meste nasla take nieco, no len je toho dost na zaciatok.
no tak tato praca je neustalom sa uceni, stale budu pribudat nove a nove veci, dokonca by som pvoedala, ze nove veci stretnes aj ked uz budes zabehnuta. Poviem ti tak, u nas chlapi na pokladni, v sklade, na predaji potrebuju mesiac aby sa nejak zorientovali a este aj potom stale riesia, mylia sa atd... a nie to este takato praca ako mas ty.
Ahoj, mne trvalo na jednoduchšiu agendu mojej práce sa zaučiť rok, na ďalšiu časť sa teraz konečne chytám po troch rokoch a čaká nás ešte práca, ktorú nevie nikto, takže sa ju učíme všetci za pochodu. Takže nevešaj hlavu 🙂 aj pečivo v tescu som sa učila blokovať 3 mesiace 😂
Vydrz, zabehnes sa, taketo pocity v novej praci su bezne.
Vydrz, je normalne, ze sa aj rok, aj viac mozes stretnut s novymi situaciami. Vzdy je nieco nove a aj tam, kde to moze vyzerat stereotypne, sa moze daco zmenit, ci niovela, zakon alebo pracovny postup v ramci firmy.
mam presne takuto pracu, inak sa ucim rychlo (v predchadzajucej mi povedali ze bezne ludia idu samostatne po 2-3mesiacoch, ja po 2 tyzdnoch, kedze mi nenasli ani chybovost), ale v tejto mi trvalo zacat sa citit normalnejsie cca 4 mesiace. po 9 som zvykla zvladnut aj komplikovane situacie. znie mi to, ze tomu len treba dat cas
Jasné vydrž... A to že kolegyňa to chápe je veľký plus .
Vydrz, skvelé pre teba, že sa môžeš naučiť nové schopnosti
Treba vydrzat, zaciatky byvaju tazke. Ja som prve tri mesiace niekedy chodila s placom domov😅 nadavala som si ze som odisla z predoslej prace ale teraz som max. spokojna. Daj tomu cas, zabehnes sa a bude dobre.
Zeny dakujem vam krasne kazdej za povzbudive slova 🙂 tak aspon viem, ze nie som sama, co ma zaciatok tazsi 😄 aspon ste ma motivovali zatat zuby a ucit sa ucit sa ucit sa 😊
V mojej praci min.rok trvalo,kym som sa zaucila. Ako gro prace som vedela,ale stale boli nove pripady,do ktorych som sa musela dostat. Vlastne ucim sa stale,vzdy sa najde taky pripad riesenia,ktori som este nemala. Vydrz a nevzdavaj sa,ved aj kolegyna ti povedala,ze to trva dlhsie.
Ahoj, záleží od typu práce.
V jednej až rok mi trvalo kým mi to kliklo.
Veľmi veľa procesov, vždy iný pohľad na situáciu, prognózy...som aj revala v robote. Ale dala som to a pre mňa naj práca.
Kolegyna ti povedala dobre trva rok kym sa človek nauči tu pracu robiť. ☺️Ak zmeniš zamestnanie zasa niečo nove a zasa sa budeš učiť. Vydrž a vždy ked bude na teba dopadat depka zopakuj si tie vyhody v hlave a to ta nakopne. 😇
U mňa v práci sa stále niečo mení, založila som si zošit, robila poznámky a keď som sa to naučila prišla zmena, to čo som už vedela zrazu neplatilo a prišlo niečo nové..takže sa učím stále a za pochodu😉

treba vydrzat🙂 jednoznacne to nevzdavaj, nikto uceny predsa z neba nespadol. niekomu trva dlhsie, kym sa zapracuje, niekomu kratko, ale je to uplne normalne a mesiac vobec nie je dlha doba. vydrz!