icon

Ako efektívne poslať žiadosť do Kauflandu?

11. apr 2025

Momentálne na našej predajni žiadne ponuky nie sú a nie je tam kontakt mailovy na ktorý by dom mohla poslať žiadosť. Ako ste to vy riešili? Chcela by dom robiť na pokladni. Doniesť osobne životopis? Nie je to čudné? Keď sa dnes všetko rieši cez net?

autor
11. apr 2025

Tak teraz čítam na ich stránke že zaslať životopis mimo inzerovanych pozicii nie je možné..

kavasmliekom
11. apr 2025

Ale môžeš vytlačiť a odniesť osobne.

sara07
11. apr 2025

chod osobne , a to vážne zrovna kaufland ? ktorý má snad najhoršiu povest ako zamestnavatel ?

autor
11. apr 2025

@sara07 fakt? Lidl je horší nie? Tak pozerám všetko možné, ešte pracujem dva mesiace, ale potom čo...

sara07
11. apr 2025

pozri skus uvidíš, niet nad vlastnu skusenost

autor
11. apr 2025

@sara07 tak mám ho cez cestu. Tak preto že je blízko...

sara07
11. apr 2025

však chod do toho obchodu a sleduj v akom "stave" je personal, či sa usmeje, ako komunikuju spolu, či máš pocit že lietaju ako plachty špinavé,
teda kaufland na mna pohodovo ten personal nepôsobi vôbec,

autor
11. apr 2025

@sara07 tak áno ale taký Lidl na mňa pôsobí ešte horšie... Ja nehovorím že je to môj sen a mám aj ja viac, ale žiadne iné ponuky nevidím čo pozerám dva týždne profesiu

luccija
11. apr 2025

DM, Teta drogéria nemá ponuky?

autor
11. apr 2025

@luccija u nás žiaľ nie... Jasne že by som šla radšej tam... No budem hľadať ďalej teda

tiika
13. apr 2025

Skús sa opýtať priamo vedúcej tej predajne. Ak však nehľadajú, tak nehľadajú a môže trvať roky kým niekoho budú. 🤷‍♀️