icon

Ako efektívne prezentovať pracovné skúsenosti v životopise?

barborka2_2
10. sep 2025

Ahojte, chcem sa poradiť s tými, čo v tomto viete chodiť. Hľadám si brigádu popri VŠ v oblasti účtovníctva, no nemám v tejto oblasti zatiaľ žiadne pracovne skúsenosti. Mala som dosť brigad ale zatiaľ som nikde nepracovala na TPP, vzhľadom na to, že stále študujem. Lámem si hlavu ako to poriešiť s pracovnými skúsenosťami v životopise, keďže mám pocit, že žiadne nie sú moc relevantné pre danú pozíciu. Ako by ste to riesili vy? Ďakujem

buberova
10. sep 2025

Napíš ich

autumn1
10. sep 2025

Pokial nemas prac. skusenosti hladaj pozicie pre studentov. Neskor pre absolventov a tak dalej. Neboj sa nie si jedina studentka bez skusenosti v odbore. Ja uvadzam do zivotopisu len relevantne prac.skusenosti pre danu poziciu.

barborka2_2
autor
10. sep 2025
@autumn1

Pokial nemas prac. skusenosti hladaj pozicie pre studentov. Neskor pre absolventov a tak dalej. Neboj sa nie si jedina studentka bez skusenosti v odbore. Ja uvadzam do zivotopisu len relevantne prac.skusenosti pre danu poziciu.

@autumn1 no veď tomu rozumiem, len problém je že tie relevantne skúsenosti nemám a nechcem to zas nechať prázdne, aby to nevyzeralo, že si váľam šunky 😂 napísala som si tam účtovnícky kurz, ktory aktuálne dokončujem a absolvované súvisiace predmety na VŠ

stanka_k
10. sep 2025

@barborka2_2 mňa by zasa zaujímalo, či a aké druhý brigád záujemca mal…. Mala by som cca predstavu, či je schopný sa naučiť veci v rôznych odborov (aj mimo svojho) napr kľudne aj kaviareň, obchod ( treba mať nejaké predpoklady na to..komunikácia, často aj stresové situácie, fyzická práca, pokladňa, nejaký program……) dcéra napr robí na výstavách psov (komunikácia s vystavovateľmi mailom pred výstavou a riešenie ich milión problémov s prihlásením a pod , moderovanie, preklad, zapisovanie…..v sj aj anj)
brala by som brigádne skúsenosti ako plus

barborka2_2
autor
11. sep 2025
@stanka_k

@barborka2_2 mňa by zasa zaujímalo, či a aké druhý brigád záujemca mal…. Mala by som cca predstavu, či je schopný sa naučiť veci v rôznych odborov (aj mimo svojho) napr kľudne aj kaviareň, obchod ( treba mať nejaké predpoklady na to..komunikácia, často aj stresové situácie, fyzická práca, pokladňa, nejaký program……) dcéra napr robí na výstavách psov (komunikácia s vystavovateľmi mailom pred výstavou a riešenie ich milión problémov s prihlásením a pod , moderovanie, preklad, zapisovanie…..v sj aj anj)
brala by som brigádne skúsenosti ako plus

@stanka_k ďakujem pekne, takýto pohľad som potrebovala 😊