Ako efektívne prezentovať pracovné skúsenosti v životopise?
Ahojte, chcem sa poradiť s tými, čo v tomto viete chodiť. Hľadám si brigádu popri VŠ v oblasti účtovníctva, no nemám v tejto oblasti zatiaľ žiadne pracovne skúsenosti. Mala som dosť brigad ale zatiaľ som nikde nepracovala na TPP, vzhľadom na to, že stále študujem. Lámem si hlavu ako to poriešiť s pracovnými skúsenosťami v životopise, keďže mám pocit, že žiadne nie sú moc relevantné pre danú pozíciu. Ako by ste to riesili vy? Ďakujem
Pokial nemas prac. skusenosti hladaj pozicie pre studentov. Neskor pre absolventov a tak dalej. Neboj sa nie si jedina studentka bez skusenosti v odbore. Ja uvadzam do zivotopisu len relevantne prac.skusenosti pre danu poziciu.
Pokial nemas prac. skusenosti hladaj pozicie pre studentov. Neskor pre absolventov a tak dalej. Neboj sa nie si jedina studentka bez skusenosti v odbore. Ja uvadzam do zivotopisu len relevantne prac.skusenosti pre danu poziciu.
@autumn1 no veď tomu rozumiem, len problém je že tie relevantne skúsenosti nemám a nechcem to zas nechať prázdne, aby to nevyzeralo, že si váľam šunky 😂 napísala som si tam účtovnícky kurz, ktory aktuálne dokončujem a absolvované súvisiace predmety na VŠ
@barborka2_2 mňa by zasa zaujímalo, či a aké druhý brigád záujemca mal…. Mala by som cca predstavu, či je schopný sa naučiť veci v rôznych odborov (aj mimo svojho) napr kľudne aj kaviareň, obchod ( treba mať nejaké predpoklady na to..komunikácia, často aj stresové situácie, fyzická práca, pokladňa, nejaký program……) dcéra napr robí na výstavách psov (komunikácia s vystavovateľmi mailom pred výstavou a riešenie ich milión problémov s prihlásením a pod , moderovanie, preklad, zapisovanie…..v sj aj anj)
brala by som brigádne skúsenosti ako plus
@barborka2_2 mňa by zasa zaujímalo, či a aké druhý brigád záujemca mal…. Mala by som cca predstavu, či je schopný sa naučiť veci v rôznych odborov (aj mimo svojho) napr kľudne aj kaviareň, obchod ( treba mať nejaké predpoklady na to..komunikácia, často aj stresové situácie, fyzická práca, pokladňa, nejaký program……) dcéra napr robí na výstavách psov (komunikácia s vystavovateľmi mailom pred výstavou a riešenie ich milión problémov s prihlásením a pod , moderovanie, preklad, zapisovanie…..v sj aj anj)
brala by som brigádne skúsenosti ako plus
@stanka_k ďakujem pekne, takýto pohľad som potrebovala 😊

Napíš ich