icon

Ako funguje maródka?

lila1988
4. okt 2017

Ahojte, viete mi prosim poradit, ked sa budem chciet dat vypisat na PN, ci ma vie Dr vypisat od urciteho datumu? Napriklad by som v piatok 6. navstivila DR a vypisala by ma az od toho dalsieho tyzdna, od 15teho? Mam sa zucastnit seminaru, ktory by mi zvysil kvalifikaciu, tak by som ho este rada absolvovala, avsak uz by som sa chcela rozlucit s kolegami, poodovzdavat agendu a mat hlavne istotu, ze ma Dr vypise(navrhli mi ju gastroenterologovia kvoli prebiehajucemu relapsu, aby som neohrozila dieta).
Este sa chcem spytat, z akeho prijmu sa mi prosim bude pocitat PN? tento pracovny pomer mi trva od 1.1.2016, v roku 2017 mam vyrazne vyssi plat. Rata sa hruba mzda, co je na zmluve, alebo (vreckove, diety, platene nadcasy, priplatky za poobedne)? Dakujem

nikaeli
4. okt 2017

Myslim, ze tak daleko dopredu ti PN neda. Predsa len sa to dnes eviduje aj cez Pc. Ja som bola na kontrole (v poradni) v utorok a chcela som PN od pondelka, kedze sme cez vikend mali zaplateny pobyt. Musela som prist v pondelok rano - dr.mi to vysvetlil tak, ze kazda marodka ma svoje cislo, ktore zadava do systemu a medzi tym utorkom a dalsim pondelkom pridu dalsie pacientky, ktore mozu ostat Pn a jemu by to potom nesedelo. Da sa to mozno max 1-2dni - tak som bola s dcerou - v pondelok len vysetrenie - viroza - v str

nikaeli
4. okt 2017

Odklikla som to skor, sorry - takze v stredu kontrola, ze ak bude ok, pojde do skoly a nakoniec sa jej to zhorsilo a ostala doma este tyzden, takze mi v stredu vypisala OCR od pondelka (ale v karte mala zaznam, ze sme tam v pondelok boli).

janinah
4. okt 2017

PN ti nevypíše o týzden neskôr

naty_s
5. okt 2017

@lila1988 ahoj...PN lekar smie vypisat najneskor od nasledujuceho dna od navstevy. T.j. napr. ak prides vo stvrtok, tak bud od stvrtka alebo najneskor od piatka. Mam to z vlastnej skusenosti, ked som prisla v piatok a PN mi dala Dr od pondelka. Riesila nas obe potom socialka od bratislavy az po nas okres skoro 2 mesiace. Musela mi to potom opravit PN-ku tak, ze mi ju dala od soboty😑

evittam
5. okt 2017

@lila1988 Tak ako pisu dievčatá. A tvoj VZ pre PM bude hruby prijem za r.2016. Pozri si rocne zúčtovanie.😉

evittam
5. okt 2017

PN

lula313
5. okt 2017

Dakujem baby.. no tá pn teda nebude moc vysoka😀