Ako funguje prvý rok práce v Prima banke?
Dobrý deň, viete mi zo skúsenosti povedať ako funguje prvý rok práce ako osobný bankár v Prime? Majú aj nováčikovia plány ktoré musia spĺňať? Predávajú hneď všetky produkty, alebo az po určitom čase? Ako je to s telefonovaním? Ďakujem 🙂
@kristyjezovit samozrejme....každá banka je o plánoch ...zo začiatku ti dajú také light a po skúš.dobe už také ako majú ostatní, môžu ti ich mierne upraviť hlavne čo sa týka hypoték, ale to je už na konkrétnom riaditeľovi....si tam platená za predaj produktov, takže vyžadujú výkonnosť....súčasťou práce sú telefonáty a dohodnuté stretnutia, my sme museli hlásiť denne koľko klientov sme oslovili(aj telefonicky) a kedy je dohodnutý termín na stretnutie....
Inak neviem ako teraz, ale cca pred 2 rokmi si mala uvedené že ak odídeš skôr ako po roku, musíš im uhradiť všetky školenia....možno pohodu budeš mať počas skúš.doby, potom už klasika plány, plány, plány....
@olifcek dakujem som na materskej nepytam sa za seba a ako som aj napisala, chcem realnu skusenost nie medove reci 🙂
@mogaa ide o to, ze znamej vraj povedali , ze prvych 10 mesiacov sa len skoli a jediny produkt ktory predava su ucty... ja som pracovala v CSOB a teda tam to takto nefungovalo. Ficali sme hned od zaciatku
@kristyjezovit potom sa čudujem že im verí.....robila si v banke, sama vieš o čom to je....v žiadnej banke by ju rok nenechali robiť len účty😉je pravda že oni nemajú kreditky a tuším ani fondy, ale ja keď som sa tam zaúčala tak som mala aj termiňáky aj BU....ostatné mali tuším okrem toho ešte spotrebné úvery a hypotéky.....a teda mne chceli dať už normálny plán po skúš.dobe aj na hypotéky aj spotrebné úvery.....každý deň na fajront reporty komu som volala a aké som si dohodla stretnutia.....
@kristyjezovit pokiaľ nemusíš ísť do banky robiť ani nechoď, bola som tam 2 roky a nikdy viac, radšej hladná a smadna, same porady, dokola školenia, telefonáty, a tie plány 😄, všetko mimo realitu, a za minimum peňazí, no katastrofa, ale tak možno sa nájdu ľudía co ich to napĺňa, každý deň som musela volať 13 ľuďom a platilo iba to keď som sa dovolala 😄😄, aj tak polka ma položila, že nemám otravovať, prvé 3 mesiace mi dali pokoj od plánov a volania, veľa šťastia 😊

@kristyjezovit pošlite CV a až si Vás pozvú, všetko sa opýtajte 🙂