Ako hľadať prácu po dlhšej pauze?
Ahojte 🙂 budem rada ak mi poradite. Idem si po 11rokoch hladat pracu a akosi som sa zasekla v case a okrem "profesie" ine stranky s ponukami prace, samozrejme overene, nepoznam. Ano google mam ale chcela som oslovit aj vas ci by ste sa nepodelili popripade s niecim co ma za tych 11r minulo 🙂 dakujem krasne
@anonym_autor základná otázka, v akej sfére hľadáš?
@marhulka13 administrativa, customer service, data analyza, projekt. manazment
LinkedIn by ma napadol ako prvy.
@anonym_autor LinkedIn pretlak.sk growni.sk
@marhulka13 administrativa, customer service, data analyza, projekt. manazment
@anonym_autor prepac, ale to je celkom široká oblast. Čo konkrétne by si chcela robiť alebo na akej pozícii? Určite by som ti vedela a rada poradila viac, ak napíšeš aj to, čo ta este zaujíma alebo s cim mas nejaké problémy.
Profesia a Linkedln. Ale predpokladam, ze za tych 11 rokov si trosku na seba pracovala, aspon ten cudzi jazyk, pripadne nejake samovzdelavanie. A ze nehladas iba pracu z domu. A v neposlednom rade chapes, ze si na urovni junior, i ked uz poznatky z VS asi nemas. Drzim prsty, len treba byt realista.
kolko rocnu mas prax na pozicii PM? v akej lokalite hladas ? mas aj certifikacie?
LinkedIn by ma napadol ako prvy.
Dakujem ten Linkedin mi nenapadol 🤯 naslo som aj stranky ako "pracuj" ci "job" ale tam dokopy nie je nic
kolko rocnu mas prax na pozicii PM? v akej lokalite hladas ? mas aj certifikacie?
@anonym_262949 cert.nemam prax mam len 1r v PM. V ostatnych mam 11r praxe. Len som uviedla sfery v ktorych som robila ale nie je napisane nikde ze nie som otvorena novym veciam. Jazyky mam 2 na C1 urovni IT vzdelanie (ale nevenovala som sa nikdy programku) skor databazy ked uz (SQL)
@anonym_262949 cert.nemam prax mam len 1r v PM. V ostatnych mam 11r praxe. Len som uviedla sfery v ktorych som robila ale nie je napisane nikde ze nie som otvorena novym veciam. Jazyky mam 2 na C1 urovni IT vzdelanie (ale nevenovala som sa nikdy programku) skor databazy ked uz (SQL)
@anonym_autor tak si skús vytvoriť ten profil na LinkedIn, mapuj svoje projekty, výsledky, prezentácie, buduj svoju “tvar” “značku”, aby bolo jasne, čo môžeš ponuknut, v com si dobrá.
To je dnes tiež iné.. že je dobre mat okrem CV i nejaké podklady, motivačný list. To vieš potom ponuknut a odprezentovať aj v ktorejkoľvek inej firme pri aktívnom hľadaní prace, nielen v tej ktorá zverejňuje voľne miesto
@anonym_autor a tych 11 rokov mas teda prax v administrative resp co robis teraz?
my hladame PM ale nie zacinajuceho
skus oslovit ajnznamych priatelov dnes sa dost obsadzuje cez odporucania

@anonym_autor základná otázka, v akej sfére hľadáš?